alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Slovenija

Anticepilske blodnje z ljubljanskega protesta: dokument, "ki jih vse aretira" (VIDEO)

Deli na:
Anticepilske blodnje z ljubljanskega protesta: dokument, "ki jih vse aretira" (VIDEO)

Anticepilci na včerajšnjih protestih v Ljubljani. - Foto: Posnetek zaslona

Slovenija ima eno najslabših epidemioloških slik v Evropski uniji, anticepilci, združeni okrog Gibanja OPS, pa nadaljujejo s svojimi javnimi "performansi". Na včerajšnjih protestih so tako iz njihovih ust ljudje slišali marsikaj, od razlag teorij zarote, do nerazločnega momljanja in vpitja. Zatrjujejo tudi, da imajo "zločinski dokument, ki jih vse aretira", Troha pa obenem v načrtih za prihodnost napoveduje, da v nekaj letih ne bo nižje minimalne plače kot je današnjih 1500 evrov.

"Jaz bi vas opozoril, virus ni bil dokazan. Imamo dokument Medicinske fakultete. Teorijo zarote si je izmislila ameriška CIA. Za to največjo prevaro v človeški zgodovini stojijo globalisti in Iluminati, masoni," je na včerajšnjih protestih dejal eden od udeležencev protesta, ki se je predstavil kot Tomaž iz Ljubljane.

V nizu bolj ali manj nerazločnih vpitij in anticepilskih blodenj, je za mikrofon stopil tudi Troha in množico nagovoril s futuristično napovedjo: "V nekaj letih ne bo nižje minimalne plače kot je današnjih 1500 evrov, vsaka vas pa bo turistični butik."

Gibanje OPS naj bi imelo tudi t. i. zločinski dokument, ki jih vse aretira iz katerega citirajo določene stavke iz domnevne pogodbe o nabavi cepiva med Pfizerjem in Slovenijo.

In medtem ko je epidemiološka slika v državi zaskrbljujoča, Slovenija pa je na zemljevidu ECDC edina država v EU, ki je temno rdeče obarvana, oni še kar zganjajo svoj "cirkus fantasticus".

Loading...