Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

Anticepilske blodnje z ljubljanskega protesta: dokument, "ki jih vse aretira" (VIDEO)

Deli na:
Anticepilske blodnje z ljubljanskega protesta: dokument, "ki jih vse aretira" (VIDEO)

Anticepilci na včerajšnjih protestih v Ljubljani. - Foto: Posnetek zaslona

Slovenija ima eno najslabših epidemioloških slik v Evropski uniji, anticepilci, združeni okrog Gibanja OPS, pa nadaljujejo s svojimi javnimi "performansi". Na včerajšnjih protestih so tako iz njihovih ust ljudje slišali marsikaj, od razlag teorij zarote, do nerazločnega momljanja in vpitja. Zatrjujejo tudi, da imajo "zločinski dokument, ki jih vse aretira", Troha pa obenem v načrtih za prihodnost napoveduje, da v nekaj letih ne bo nižje minimalne plače kot je današnjih 1500 evrov.

"Jaz bi vas opozoril, virus ni bil dokazan. Imamo dokument Medicinske fakultete. Teorijo zarote si je izmislila ameriška CIA. Za to največjo prevaro v človeški zgodovini stojijo globalisti in Iluminati, masoni," je na včerajšnjih protestih dejal eden od udeležencev protesta, ki se je predstavil kot Tomaž iz Ljubljane.

V nizu bolj ali manj nerazločnih vpitij in anticepilskih blodenj, je za mikrofon stopil tudi Troha in množico nagovoril s futuristično napovedjo: "V nekaj letih ne bo nižje minimalne plače kot je današnjih 1500 evrov, vsaka vas pa bo turistični butik."

Gibanje OPS naj bi imelo tudi t. i. zločinski dokument, ki jih vse aretira iz katerega citirajo določene stavke iz domnevne pogodbe o nabavi cepiva med Pfizerjem in Slovenijo.

In medtem ko je epidemiološka slika v državi zaskrbljujoča, Slovenija pa je na zemljevidu ECDC edina država v EU, ki je temno rdeče obarvana, oni še kar zganjajo svoj "cirkus fantasticus".