Rado Mulej Svet24.si

FOTO: Radu Muleju ohromela polovica obraza

Anika Horvat 2021 - foto Jan Koštric (1) Svet24.si

Anika Horvat sporoča, da je srečna

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

igor zorčič Svet24.si

Zorčič predlagal razrešitev seje z glasovanjem ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

trovati, živi-kamni, romunija Odkrito.si

Trovanti - živi kamni iz Romunije

Tinkara Kovač Odkrito.si

Kdo bo nastopil na letošnjih Melodijah morja in ...

Slovenija

Andrej Šiško razkurjen, ker so mediji razkrili, da je njegov vardist osumljen posilstva hčerke

Deli na:
Andrej Šiško razkurjen, ker so mediji razkrili, da je njegov vardist osumljen posilstva hčerke

Andrej Šiško in pripadniki Štajerske varde na meji s Hrvaško. - Foto: Bobo

Šokantna novica, da naj bi po enem od protestov zoper epidemiološke ukrepe v Mariboru 54-letnik posilil svojo hčerko je dobila dodatno razsežnost z razkritjem, da je osumljenec vidni član t. i. Štajerske oziroma Slovenske varde.

Vodjo vardistov Andreja Šiška je očitno bolj kot sam zločin zmotilo poročanje medijev, ki so izpostavili osumljenčevo članstvo v vardi. Gre sicer za starega znanca policije z zaporniškimi izkušnjami, ki je bil v preteklosti že vpleten v umor, nato pa še v trgovino z mamili.

Šiško se je na Facebooku Slovenske varde odrekel osumljencu in kategorično zatrdil, da varda nima nič z domnevnim zločinom. "Če se je dejansko zgodilo, je to storil samo posameznik. Ni imelo zveze z delovanjem varde, ne vem, zakaj bi bilo to sploh treba mešati z vardo," je izjavil za Svet24.

Po poročanju Večera je žrtev domnevnega posilstva očeta, s katerim sicer ne živi, spremljala na protest zope epidemiološke ukrepe v Mariboru. Po protestu naj bi jo povabil k sebi domov, kjer ji je ponudil alkohol in jo prepričeval, da ni njen biološki oče. Ko je omamljena zaspala, naj bi jo posilil. Ko se je prebudila in ugotovila, kaj se je zgodilo, je šla v bolnišnico, ta pa je obvestila policijo.

Ta je 54-letnika priprla, po poročanju Večera pa spolnega odnosa ni zanikal. Zato pa zanika posilstvo in trdi, da je prijava posilstva posledica maščevanja njegove bivše partnerke, ki ga je v preteklosti že prijavila policiji zaradi nasilja v družini, zaradi česar se ji ne sme približati.

Loading...