Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Slovenija

10 LET REPORTERJA Nataša Ravnikar iz Sv. Duha pri Škofji Loki prejemnica tretjega telefona. Čestitamo!

Deli na:
10 LET REPORTERJA Nataša Ravnikar iz Sv. Duha pri Škofji Loki prejemnica tretjega telefona. Čestitamo!

Ob 10 obletnici Reporterja bralcem podarjamo 5 pametnih telefonov znamke Asus Zenfone Live. Tri telefone smo že podarili. Srečna nagrajenka prejšnjega tedna je Nataša Ravnikar iz Sv. Duha pri Škofji Loki. Čestitamo! Ta teden podarjamo že petega!

Asus zenfone live je zmogljiv in funkcionalen telefon, ki se za povrh ponaša z Asusovo novo tehnologijo za olepševanje obraza. Kar je bilo doslej le funkcija fotografij, po novem omogoča olepševanje tudi v živo, med neposrednim prenosom po youtubu ali facebooku. Asus obljublja gladko kožo brez aken in drugih nepravilnosti.

Elegantno oblikovani telefon poganja štirijedrni procesor, za gladko delovanje aplikacij pa poskrbita 2 GB delovnega (RAM) pomnilnika. Za hrambo podatkov je na voljo 16 GB prostora na samem telefonu, ki omogoča še nadgradnjo s spominsko kartico do 256 GB. Trpežna baterija (2650 mAh) omogoča čas pogovora tudi do 471 ur, obljublja Asus. Telefon ima nameščen operacijski sistem android 6.0 marshmallow s podporo slovenščini. Zaslon z debelino 2.5D je rahlo ukrivljen.

Zenfone live premore izvrstno zadnjo kamero s 13 milijoni pikslov, samodejnim ostrenjem in LED- bliskavico ter prednjo kamero s pet milijoni pikslov. Za potovanja je nadvse priročna navigacija senzorji A-GPS in GLONASS, telefon je opremljen še s kompasom, senzorjem bližine in senzorjem pospeška. Ne manjkajo niti wifi, bluetooth in druge neizogibne dobrine sodobnih telefonov.

V nagradni akciji se sodeluje na sledeč način:


-       kuponček, ki ga najdejo na oglasu, objavljenem v reviji Reporter v obdobju od 11. junija do 16.06.2018; z zahtevanimi podatki (ime in priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka in elektronski naslov) pošljejo na naslov: Reporter, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje, s pripisom »Mobilni telefon« ali

-       na elektronski naslov info@reporter.si najkasneje do 23.6.2018 do 12 ure,  kjer v zadevo / subjekt vpišejo: Mobilni telefon – nagradna igra; v telo elektronske pošte pa svoje kontaktne podatke (ime in priimek, polni naslov, kontaktna telefonska številka).

V žrebanju, ki bo spet v sredo, 27.06.2018 bodo sodelovali vsi pravilno izpolnjeni kuponi oz. elektronska pošta, ki bo prispela vključno do 23. 6. 2018 do 12. ure.

Med vsemi sodelujočimi (v celoti izpolnjeni kuponi oz. elektronska pošta, prispela v določenem roku) bo komisija izžrebala dobitnika mobilnega telefona.

Ena oseba lahko v nagradni igri sodeluje večkrat. Nakup revije ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.