Revija Reporter
Magazin

Župnik Martin Golob bo Saša Hribarja pospremil k zadnjemu počitku: znano je, kdaj in kje bo pogreb

M. M.
21 54.601

13. sep. 2023 9:25 Osveženo: 9:37 / 13. 9. 2023

Deli na:

Sašo Hribar se je poslovil minuli petek.

M24

Prejšnji teden je po infarktu umrl priljubljeni radijski voditelj Sašo Hribar. Pokopali ga bodo ta petek na pokopališču v Grosupljem.

»Prijateljem, znancem, sorodnikom in sopotnikom sporočamo, da nas je zapustil ALEKSANDER SAŠO HRIBAR, radijski in televizijski voditelj, satirik, imitator in kantavtor,« sporoča objava na spletni strani Javnega komunalnega podjetja Grosuplje in napoveduje pogreb v petek ob 10. uri.

Hribar je večino življenja prebil v Grosupljem, čeprav je v zadnjih letih živel na Vrhu pri Višnji Gori. Tudi zato bo pokopan v domačem kraju.

»Na dan pogreba, v petek, 15. septembra 2023, se bo mogoče od pokojnika posloviti med 8. in 10. uro v poslovilni vežici v Resju na pokopališču v Grosupljem. Ob 10. uri se bodo Sašu v pogrebni dvorani poklonili sodelavci Radia Ga Ga. Po slovesu ga bo v družinskem krogu k večnemu počitku pospremil gospod župnik Martin Golob,« je moč prebrati v objavi.

»Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo in prosijo, naj s prispevkom pomagajo vsem prizadetim v nedavnih poplavah,« še pišejo žalujoči – »Andreja in vsi njegovi«.