nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

»Župca« za Viktorja Knavsa, očeta Melanije Trump

Deli na:
»Župca« za Viktorja Knavsa, očeta Melanije Trump

Foto: Arhiv Reporterja

Kdo bi vedel, ali Viktorja Knavsa in njegovo ženo Amalijo Knavs, starša Melanie Trump in žene republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, kaj tare domotožje, kadar sta na drugi strani luže?

V Sevnici, kjer imata zakonca Knavs še vedno v lasti prenovljeno hišo, ju v zadnjem desetletju, kolikor je minilo od poroke njune hčerke Melanie z Donaldom Trumpom, videvajo vedno manj in redkeje. Razumljivo, saj imata v ZDA vse, kar jima največ pomeni, poleg Melanie s sinom in njunim vnukom Barronom še starejšo hčer Ines. Prav zato v Sevnici in bližnji okolici, kjer živijo njuni sorodniki, prijatelji, nekdanji sodelavci, toliko bolj začutijo vsako njuno vrnitev in odhod iz domovine.

Pogosteje kot Amalijo Knavs, poznano z vzdevkom Malči, naj bi bilo mogoče videti še vedno živahnega in družabnega Viktorja Knavsa, saj naj bi ostal zvest nekdanjim družabnim navadam. Ena izmed njih naj bi bilo redno zahajanje v znani in priljubljeni sevniški lokal, da bi se srečal s prijatelji, strastnimi navdušenci za avtomobilizem. Ni mu mar za popivanje in nazdravljanje, daleč največ mu pomeni »župca«.

Tako izvrstno jo znajo narediti le v Sevnici, ne pa tudi v ZDA, kot naj bi že večkrat potožil na glas, a je hkrati dal vedeti, da mu v ZDA prav nič ne manjka. Služinčad, zaposlena na domu njegove hčerke Melanie in zeta Donalda Trumpa, naj bi takoj ustregla vsaki njegovi želi. Dovolj je le tlesk s prstom in že prihitijo vsi, ki so v bližini, samo zato, da poskrbijo za čim večje ugodje njega in žene Malči.

 Morda se bosta zakonca Knavs kmalu ravnala po zgledu njune hčerke Melanie, predvsem po njeni doslej daleč najodmevnejši izjavi, s katero je dala jasno vedeti, kakšna čustva goji do rodne Sevnice? Kot je znano in kar so ji mnogi v Sloveniji zelo zamerili, je nekdanjemu fantu, s katerim sta bila skupaj v Sloveniji pred petindvajsetimi leti, na njunem zadnjem srečanju v New Yorku na njegovo pobudo, v nekajminutnem pogovoru v spremstvu varnostnikov kategorično povedala v angleščini: »Jure, nikoli več se ne bom vrnila v Sevnico.«