Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zmedena babica prišla v vrtec po vnuka in ni opazila, da so ji dali napačnega otroka

Deli na:
Zmedena babica prišla v vrtec po vnuka in ni opazila, da so ji dali napačnega otroka

Fotografija je simbolična. - Foto: Revija Zarja

Mati triletnika iz vasi Ferdinandovac pri Koprivnici je bila v šoku, ko je ugotovila, da je iz vrtca izginil njen triletni sin. Ravnateljica vrtca je trdila, da je fantka odpeljala njegova babica, ki je te navedbe zavrnila. Na koncu se je pokazalo, da so triletnika zaupali "napačni" babici, ki je bila prepričana, da je odpeljala svojega vnuka.

Mati triletnika je po službi prišla v vrtec po svojega sina, a je ravnateljica dejala, da je fantka domov odpeljala babica.

"Zdelo se mi je nekoliko nenavadno, a sem šla domov in vprašala taščo, ali je šla po vnuka v vrtec. Zanikala je. Srce se mi je ustavilo, mislila sem, da so ga ukradli ter da ga nikoli več ne bom videla. Takoj smo poklicali policijo", je za lokalni spletni portal podravina.hr povedala mati fantka.

V šoku se je vrnila v vrtec, ravnateljica pa jo je znova poskusila pomiriti, da je triletnik odšel s svojo babico. Mati je potem našla obutev svojega sina, medtem ko so pogrešali obutev fanta, ki je bil še v vrtcu. Nato so ugotovili, kaj bi se lahko pripetilo.

Poklicali so mamo otroka, ki je še bil v vrtcu, ta pa je poklicala babico, ki je dojela, da je domov pripeljala fanta, ki ni njen vnuk. Zmedena babica je dejala, da ne ve, kako se je to zgodilo.

Povedala je, da ji ni bilo jasno, zakaj otrok ves čas joka, zaradi česar ni dobro pogledala njegovega obraza. Na koncu je "napačna" babica odpeljala fantka njegovi družini, je še poročal portal.

Od vrtca jim ni uspelo dobiti nobenega odziva, policija pa je sporočila, da je prišlo do zmede in da ni elementov kaznivega dejanja niti prekrška.