asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

Magazin

Zlatko, Challe Salle in obtožbe nadlegovanja mladoletnic: škandal, ki trese slovensko glasbo (VIDEO)

Deli na:
Zlatko, Challe Salle in obtožbe nadlegovanja mladoletnic: škandal, ki trese slovensko glasbo (VIDEO)

Ana Vida Resnik je na instagramu objavila fotografijo s Challetom Salletom - spoznala naj bi se, ko je imela 15 let. - Foto: Instagram

Raper Zlatan Čordić - Zlatko je s pesmijo Klepc laže udaril po glasbenem kolegu Challetu Salletu (njegovo pravo ime je Saša Petrović) in ga obtožil intimnega zapletanja z mladoletnimi dekleti. Olja na ogenj je prilila pevka Ane Vide Resnik, ki raperja Challeta Saleta obtožuje, da jo je kot 15-letnico nadlegoval, v obtožbah pa ni osamljena.

Začelo se je s Petrovičevim gostovanjem pri Youtuberju Perotu Martiću, kjer je raper za Zlatka dejal, da je bil do njega zahrbten in da ga nihče več ne posluša.

Zlatko je Petroviču postavil ultimat: v 24 urah se opraviči meni in celotni hip hop sceni, sicer bom izdal pesem, s katero ti bom uničil kariero. Opravičila ni bilo in včeraj je Zlatko izdal pesem Klepc laže, v kateri se norčuje iz rivala, češ da dela glasbo samo za otroke in da ga zanimajo le ogledi in zaslužek, očital pa mu je tudi krajo idej.

A resnejši je drugi del pesmi, v katerem Čordić Petrovića napade zaradi domnevnega nadlegovanja mladoletnic na družbenih omrežjih in nasilništva do soproge. Obtožbe niso čisto nove, že pred leti so se na spletu pojavili posnetki z domnevnimi sporočili Petrovića najstnicam, kar je raper tedaj zanikal kot poskuse zavajanja z lažnimi profili.

A Zlatkovemu napadu so sledile konkretne obtožbe. Pevka Ana Vide Resnik je na instagramu objavila zapis, v katerem je popisala svojo izkušnjo s Petrovićem, ki ga je spoznala po zmagi na glasbenem tekmovanju in nato postala spremljevalna vokalistka njegove zasedbe.

»Bila sem petnajst, ko sem prvič začela z rednim pitjem alkohola, ker si menil, da sem preveč plašna in potrebujem na odru nek zagon, ki naj bi mi ga dal alkohol, zato si mi podajal kozarčke in brisal nasmeh. ( …) Ob vožnjah domov si me spraševal o moji intimi in nagovarjal k pogovorom o seksu, čeprav se o tem nisem pogovarjala niti z vrstniki in mi je bilo vidno neprijetno. Po nastopu si me poljubljal po licu in vratu, čeprav sem imela prvi poljub komaj leto dni pred tem,« je pisala Ana Vida Resnik.

Ana Vida Resnik je še razkrila, da je Petrovićevo nadlegovanje najprej prijavila preko SOS telefona, danes pa naj bi prijavo zoper Saša Petrovića vložila še na policijo. Pozabil si, da punčke odrastemo v ženske in ženske ne ostanemo tiho, mu še sporoča pevka.

Njenemu zapisu je sledil odziv drugega dekleta, ki je napovedalo, da bo razkrilo svojo zgodbo s Petrovićem, a da zaradi potekajoče se preiskave še čaka. Obenem se je zahvalila Ani in Zlatku.

»Ne morem komentirati stvari, ki me ne zanimajo in jih ne spremljam. Fokusiram se na svoje delo in družino, imam še nekaj nastopov pred odhodom na dopust in organizacijo poroke. Drugače pa se je moja ekipa že večkrat srečala z lažnimi obtožbami na moj račun in raznimi poskusi kraje identitete in storilci so bili tudi kazensko preganjani. Enako bo v prihodnje, če bo to potrebno,« se je za Slovenske novice včeraj odzval Petrović, ki pa se je danes zavil v molk.

S spleta je medtem izginil video Petrovićevega pogovora s Perom Martićem, za povrh je Petrović svoj Instagram profil iz javnega spremenil v zasebnega.