mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

Dakota Johnson Svet24.si

FOTO: Ob mednarodnem dnevu ženskega orgazma z ...

josip broz tito davorjanka paunovic Reporter.si

To je bila najbolj vroča Titova ljubezen: seksa ...

dron, škofljica, migranti Svet24.si

VIDEO: Tako so na Škofljici z dronom zasačili ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

tom in jan Njena.si

KMETIJA: Takšen je maček Tom po skoraj enem letu...

Magazin

Zlatan Ibrahimović zapušča Los Angelesa Galaxy

Deli na:
Zlatan  Ibrahimović zapušča Los Angelesa Galaxy

Foto: Profimedia

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović po dveh sezonah zapušča severnoameriško nogometno ligo MLS. Marca leta 2018 je okrepil klub iz Los Angelesa LA Galaxy, s katerim pa mu bo konec letošnjega leta potekla pogodba. Tako klub kot Ibrahimović sta sporočila, da sta se obe strani sporazumno odločili, da sodelovanja ne bosta podaljšali.

Osemintridesetletni švedski napadalec, ki se je rodil na Švedskem takratnima jugoslovanskima izseljencema, je za kalifornijske galaktike zadel skupno 53 golov na 52 tekmah. V letošnji končnici je ekipa zabeležila eno samo zmago, Ibrahimović pa kljub nekaj izjemnim predstavam in zadetkom v nobeni od obeh sezon ni bil izbran za najboljšega igralca lige.

"Prišel sem, videl in osvojil. Hvala LA Galaxy, ker me je ekipa znova naredila živega. Navijačem pa pravim, želeli ste Zlatana, dobili ste ga ... Zgodba pa se nadaljuje. Zdaj grem gledati baseball," se je v svojem slogu poslovil Ibrahimović.

"Rad bi se zahvalil za Zlatanov prispevek, ki ga je dal tako napi ekipi kot tudi ligi MLS. Od njegovega prihoda je bil njegov prispevek za nogomet v Los Angelesu izjemno pozitiven. Hvala za njegovo zelo etično delo in strast, ki jo je prinesel," je dejal predsednik LA Galaxy Chris Klein.

Ibrahimović o svoji nadaljnji nogometni poti tokrat ni govoril, povezujejo pa za z nekaj italijanskimi klubi, zanj naj bi se zanimali tudi Napoli in Bologna.

Konec sodelovanja med LA Galaxy in Ibrahimovićem je že pred časom napovedal komisar MSL Don Garber in tedaj napovedal, da bo Ibrahimović spet zaigral za Milan. Tam je že bil v letih od 2010 do 2012, ko je zabil 42 golov na 61 ligaških tekmah.

Loading...