bik Svet24.si

Od večne zvestobe do hude trme: Biki v sebi ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

F296REFERENDUM04Z Necenzurirano

Če smo na referendumu odločali o RTV, pa dajmo ...

ivan zidar grob pl Reporter.si

Skrivni zaklad Ivana Zidarja: razkrivamo ...

xavi Ekipa24.si

Ogorčenje pri Barceloni še pred el clasicom! ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zimske počitnice z brezplačnimi uricami drsanja v ALEJI

Deli na:
Zimske počitnice z brezplačnimi uricami drsanja v ALEJI

Juhu, zimske počitnice so tu. V ALEJI bo ogromno priložnosti za aktivno preživljanje časa z brezplačnimi delavnicami in učnimi uricami drsanja.

Med zimskimi počitnicami, začenši danes, bodo brezplačne urice drsanja s Pino Umek kar vsak dan med 13. in 15. uro. Vabljeni vsi, ki drsanja še niso vešči, kot tudi tisti, ki ga že obvladajo. V ALEJI se boste gotovo naučili kakšnega novega trika, zato le izkoristite še zadnjo priliko za to zimsko aktivnost na edinim drsališčem nad mestom.         

Prav tako se lahko ta teden vsak dan od 16. ure dalje najmlajši zabavajo v  počitniških ustvarjalnicah v Planetu Lollipop. Skupaj s prijatelji bodo razvijali svojo domišljijo skozi zanimive in interaktivne dejavnosti ter ob tem ustvarjali nepozabne spomine.

S prihodom pomladi se odpira čudovita priložnost za osvežitev garderobe. V ALEJI lahko izkoristite številne popuste, ki potekajo do konca tega meseca. Pred nami je čas obdarovanja, zato bodo darilni boni Desetak zagotovo navdušili, saj omogočajo obdarovancu, da si izbere nekaj po lastnem okusu. Z več kot 80 trgovinami in prodajalnicami je izbira resnično pestra.