Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ženska različica Oceanovih 11 z zvezdniško zasedbo: Bullock, Blanchett, Hathaway, Rihanna...

Deli na:
Ženska različica Oceanovih 11 z zvezdniško zasedbo: Bullock, Blanchett, Hathaway, Rihanna...

Foto: Getty Images

Zasedbi glavnih ženskih igralk v filmu Oceanovih 8, ki izhaja iz slovite franšize Oceanovih 11, bosta nastopili tudi pevka Rihanna ter igralka Anne Hathaway. Kot so že poročali tuji mediji, bodo v spin-offu zaigrale Sandra Bullock, Cate Blanchett in Helena Bonham Carter.

Spletni filmski portal Deadline je pisal, da se bosta najverjetneje novi kriminalni komediji tudi igralka Mindy Kaling ter raperka in igralka Awkwafina, s pravim imenom Nora Lum. Slednja je nazadnje igrala v komediji Sosedi 2 v režiji Nicholasa Stollerja.

Film je naslovljen Oceanovih 8, kar pomeni, da ustvarjalcem filma manjka še ena glavna igralka. To mesto bi po poročanju medijev lahko zasedla Elisabeth Banks.

Film bo režiral Gary Ross, znan kot režiser uspešnic Igre lakote in Seabiscuit. Produciral ga bo Steven Soderbergh, ki je leta 2001 režiral film Oceanovih 11. Slednji je remake istoimenskega filma iz leta 1960, v katerem je kot Danny Ocean nastopil Frank Sinatra.

Ross je junija o novi, ženski različici filma povedal, da bo podoben filmu Oceanovih 11. "Novi film bo predvsem razširitev in nadaljevanje prejšnjega. Nikakor ne želim spreminjati sloga franšize, sem pa navdušen in počaščen, da jo bom lahko razširil. Delo mi je v veliko veselje," je dodal.