Zaljubljena Naomi Odkrito.si

Zaljubljena Naomi Campbell

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 18. marca

helena blagne, kristijan blagne Svet24.si

Pevska diva s sinom odšla na skrivni dopust

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

ivica 1 Njena.si

Zvezde plešejo: Je res prestara za metanje po ...

Zala Đurić Ribič in Tanja Ribič Njena.si

Tanja Ribič odhaja v New York

Magazin

Zaradi tvita jezne zvezdnice je družabno omrežje izgubilo 1,7 milijarde dolarjev

Deli na:
Zaradi tvita jezne zvezdnice je družabno omrežje izgubilo 1,7 milijarde dolarjev

Foto: Profimedia - Kylie Jenner

En sam tvit ameriške zvezde resničnostne televizije Kylie Jenner na račun Snapchata je v četrtek povzročil strmoglavljenje delnic te priljubljene aplikacije in družbenega omrežja, poročajo tuje tiskovne agencije.

Jennerjevo - polsestro Kim Kardashian, ki očitno postaja vplivnejša in bolj priljubljena od starejše sestre - je, tako kot še mnoge druge uporabnike, razjezila najnovejša večja posodobitev Snapchata. Na Twitterju je namreč vprašala, ali je edina, ki po posodobitvi Snapchata ne uporablja več.

Kasneje je sicer "kraljica Snapchata" tvitnila tudi, da ta ostaja njena prva ljubezen in da ga ima še vedno rada, a v vmesnem času se je na borzi že zgodil potres. Wall Street je očitno zgrabila panika, saj so delnice Snapchata izgubile skoraj osem odstotkov vrednosti oziroma približno 1,7 milijarde dolarjev. Ob koncu trgovalnega dneva so bile delnice nato na minus šest odstotkov.

Kot še dodaja nemška tiskovna agencija dpa, se prvemu možu Snapchata Evanu Spieglu ne glede na to verjetno smeji, saj so ravno v četrtek objavili, da je lani zaslužil neverjetnih 638 milijonov dolarjev, večinoma prav s trgovanjem z delnicami Snapchata.