danijel borojević Svet24.si

Skrivnost najbolj iskanega slovenskega kriminalca

robert tomazin Svet24.si

Janševi politični nastavljenci že izgubljajo ...

piarovci lobisti-2 Necenzurirano

To so zmagovalci Janševega pohoda na medije in ...

hisa frantar ng Reporter.si

Razkošje za elito! To je graščina, ki jo pri ...

doncic Ekipa24.si

Auč, naravnost v ... Curry Dončiću pokazal, ...

janko-fatur Njena.si

Janko: Metuljčki pridejo v maju …

cristiano georgina 22 Ekipa24.si

Uh, kako je seksi! Ronaldova zaročenka po smrti ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Zadnja zvezdniška žrtev leta 2016 je bil "playback" Mariah Carey

Deli na:
Zadnja zvezdniška žrtev leta 2016 je bil "playback" Mariah Carey

Foto: Twitter

Mariah Carey je med "nastopom" na novoletni zabavi v New Yorku odpovedal playback - "sranja se pač dogajajo", se pevka opravičuje za debakel.

Znana ameriška pevka Mariah Carey, ki naj bi z nastopom soustvarila novoletni spektakel na newyorškem Times Squareu, si bo zadnji dan leta 2016 najverjetneje zapomnila po velikih tehničnih težavah. Besedilo pesmi, ki so jo predvajali prek ozvočenja, je bilo namreč pretiho, da bi pevki uspelo petje na "playback".

Video blamaže:Nastop, ki ga je samo v živo spremljalo okoli milijon ljudi, prek televizijskih zaslonov pa še več milijonov, so napovedovali kot zadnji veliki nastop Mariah Carey v letu 2016. Skladba z naslovom Auld Lang Syne se je začela po pričakovanjih, čeprav pevka, kot je razvidno iz posnetkov, ni pela, temveč je odpirala usta ob vnaprej posnetem petju.

Nato je med pesmijo Emotion, eno njenih največjih uspešnic, petje skorajda utihnilo in ga je bilo komajda slišati, kar je pevko vidno zmedlo. Tako so na skladbo, ki naj bi po poročanju francoske tiskovne agencije AFP predstavljala enega od vrhuncev večera, a je na koncu ostala brez besedila, plesali le plesalci. Careyjeva je zagato med drugim skušala rešiti tako, da je k petju pozvala občinstvo, sicer pa se je po odru sprehajala in sem pa tja kaj povedala ali zabrundala.

Kritiki so nastop označili za polomijo. Tega se očitno zaveda tudi Careyjeva, ki je nekaj ur po nastopu na Twitterju zapisala, da se "sranja pač dogajajo". Svojim sledilcem je ob tem še zaželela srečno in zdravo novo leto.