smucberger Svet24.si

Katarina Šmuc Berger: »Devetdeset odstotkov ...

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

luka doncic pf Reporter.si

Dončić, Golob in starleta: popisujemo ozadje ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

Maja Keuc z bendom Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

Magazin

Začenja se veliko praznovanje ALEJINEGA 4. rojstnega dne

Deli na:
Začenja se veliko praznovanje ALEJINEGA 4. rojstnega dne

V ALEJI bo za rojstni dan pestro dogajanje - Foto: SES Spar

V družbi Luka Basija, Nike Zorjan, Roka Piletiča, skupine Booom!, Arbadakarba ter žonglerske in ognjene skupine Čupakabra.

ALEJIN 4. rojstni dan je tu, s tem pa tudi pestro dogajanje, ko bo glavnina praznovanja potekala kar 4 dni. To sredo bodo organizirali košarkarski turnir na ALEJI SKY, kjer se bodo za košarkarsko krono pomerili košarkarski navdušenci v igri 3 na 3, medtem pa ga bodo komentirali člani priljubljenega košarkarskega podkasta Dvokorak. V sredo in četrtek si boste lahko na nakupovalnih ulicah ogledali predstavo žonglerske in ognjene skupine Čupakabra, se udeležili otroških delavnic poslikave obrazov in si ogledali čarovnije z Lukom Malenškom.

Ta petek in soboto ne spreglejte predstave skupine Arbadakarba, ki ste jo spoznali v šovu Slovenija ima talent. Poleg tega se boste lahko udeležili otroške delavnice poslikave obrazov, najmlajši pa bodo lahko uživali  v otroški predstavi Zaklad pokljuških škratov, ki nam jo bo predstavil priljubljeni slovenski pisec otroških knjig Žiga X. Gombač. V soboto bo tudi poskrbljeno za številna glasbena presenečenja. Po koncertu skupine Booom!, vabljeni še na posebno glasbeno poslastico in druženje z Niko Zorjan, Rokom Piletičem iz skupine BQL in Luko Basijem.

Dvokorak, Flora Ema Lotrič in Fejmiči v živo

Od srede do petka bodo potekali tudi podkasti v živo. Dvokorak, Flora Ema Lotrič z Alkimijo besed in Fejmiči nam bodo postregli z zgodbami iz ozadja snemanja podkasta. Medtem ko bo Dvokorak postregel z zgodbami iz košarkarskega sveta, bodo Alkimija besed in Fejmiči v goste pripeljali Miho Guština Guštija in Miho Deželaka. Tako bo ALEJA SKY doživela popolno preobrazbo in prvič gostila svet podkastov.

Poleg tega vas vabijo, da izkoristite posebne ugodnosti pomladnih modnih kolekcij po nižjih cenah in uživate v ponudbi gostinskih lokalov z odprtimi terasami. Kakšne popuste so vam pripravili v njihovih številnih trgovinah in lokalih, si lahko ogledate tukaj.

V času praznovanja so vam pripravili tudi nagradno igro, kjer lahko osvojite privlačne nagrade: Playstation 5, mladinsko kolo ali pa Desetake v vrednosti 400 EUR. Poiščite QR kodo po ALEJI in sodelujte v rojstnodnevni nagradni igri.