Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

"Zabava sramote" Cristiana Ronalda: nekaj ur po hudem porazu je praznoval rojstni dan

Deli na:
"Zabava sramote" Cristiana Ronalda: nekaj ur po hudem porazu je praznoval rojstni dan

Foto: Reuters

Zvezda Real Madrida Cristiano Ronaldo je v teh dneh tarča mnogih kritik. V soboto je namreč le nekaj ur po porazu v španski ligaški tekmi z Atleticom (4:0) praznoval trideseti rojstni dan.

Na zabavi so Ronalda in njegove soigralce, ki so se je udeležili, ujele kamere. Med njimi so bili rezervni vratar Keylor Navas, branilec Pepe, Coentrao, Luka Modrić, Sami Khedira in James Rodriguez. Praznovanje je potekalo v prestižni restavraciji In Zalacain. Ronaldo pa je gostil tudi kolumbijskega pevca Kevina Roldana, ki je udeležence zabaval.

Nekateri udeleženci zabave, med njimi tudi pevec, so tako na spletnih družbenih omrežjih objavljali fotografije z zabave. Na družbenih omrežjih se je pojavil tudi posnetek, na katerem Ronaldo ob pevcu prepeva pesem izrazito seksualnega značaja.

Tudi uporabniki Twitterja so bili zgroženi nad tem, da se nogometaši tako zabavajo po visokem porazu. Zato so na družbenem omrežju ustvarili novo skupino #lafiestadeladeshorna ali zabava sramote.

Ronaldov agent Jorge Mendes je za radijsko postajo Cadena SER izjavil, da je bil nogometaš nad objavo fotografij zgrožen, saj je bila zabava zasebna. Dodal je še, da so udeleženci prve ure razvpite zabave spodbujali Ronalda, saj je bil ta žalosten zaradi poraza.

Časopis iz Barcelone Sport pa je poročal, da bodo člani Reala, ki se zabave niso udeležili, zahtevali pojasnilo od soigralcev.

Ogorčenje navijačev in soigralcev je razumljivo, saj je Real Madrid s porazom proti Atleticu izgubil pomembno prednost na lestvici. Zaenkrat je s 54 točkami še vedno v vodstvu, vendar mu s točko zaostanka sledi njegov največji tekmec Barcelona.