mateja logar, janez poklukar Svet24.si

Najprej sledi nočno zapiranje lokalov? To so ...

zdravko pocivalsek bobo (3) Svet24.si

Minister Počivalšek je omenil "lockdown"

alenka bratusek bobo Svet24.si

Poslanci spregovorili o sanaciji bank in se ob tem...

le pen jansa tw Reporter.si

Janša se je srečal s »sovražnico EU« Marine ...

20200330-00997910 Necenzurirano

Matoz in Snežič skupaj po zemljišča na Obali

Dražen Zečić in Marko Škugor intervju Sašo Radej Odkrito.si

Marko Škugor nam NI povedal RESNICE!

doncic re 1 Ekipa24.si

AKCIJA VEČERA! Dončić podal sebi, nato ...

Magazin

Z letališča v Ljubljano na električni pogon

Deli na:
Z letališča v Ljubljano na električni pogon

Foto: Bobo

Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana bodo v novem tednu odprli postajališče za souporabo električnih vozil Avant2Go. Storitev potnikom omogoča uporabo vozil kadarkoli in za poljubne opravke znotraj dneva, pri čemer za vozilo plačajo le takrat, ko ga imajo v uporabi. Odprtja postajališča se bo udeležil tudi infrastrukturni minister Peter Gašperšič.

Kot so sporočili iz Aerodroma Ljubljana, bo nova pridobitev ljubljansko letališče na tem področju uvrstila med najnaprednejša letališča na svetu.

Poleg Gašperšiča se bodo sredinega odprtja udeležili tudi ljubljanski župan Zoran Janković, direktor Aerodroma Ljubljana Zmago Skobir ter prokurist podjetja Avantcar Matej Čer.

Ljubljana je možnost soouporabe vozil prek storitve Avant2go dobila z julijem, v prvem letu pa je uporabnikom na voljo 50 vozil modre barve, modelov BMW i3, Smart ED in Renault ZOE.

Kot so ob predstavitvi projekta souporabe avtomobila oz. car sharinga takrat povedali v Avantcaru, kjer so moči združili s podjetjem Comtrade, je prednost storitve med drugim v tem, da celotna mobilnost poteka brez škodljivih izpustov in v celoti preko aplikacije na pametnem telefonu (od rezervacije do plačila). Rezultate prve faze projekta bodo sicer predstavili v sredo.

Loading...