mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Z derbijem Manchester United - PSG se vrača liga prvakov

Deli na:
Z derbijem Manchester United - PSG se vrača liga prvakov

Foto: Profimedia

S tekmama Manchester United - PSG in Roma - Porto se danes ob 21. uri začenjajo izločilni boji nogometne lige prvakov. V najprestižnejšem klubskem tekmovanju v Evropi je v tem delu od Slovencev le še Jan Oblak, ki ga z madridskim Atleticom v osmini finala čaka obračun z Juventusom, in sicer šele prihodnjo sredo.

Ta teden bodo sicer obračuni Manchester United - PSG, Roma - Porto (torek) ter Ajax Amsterdam - Real Madrid, Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund (sreda), prihodnji teden pa še Liverpool - Bayern, Lyon - Barcelona (torek) ter Schalke - Manchester City, Atletico Madrid - Juventus (sreda).

V ligi prvakov, v kateri bodo v izločilnih bojih prvič uporabili tudi video tehnologijo Var, stavničarji v boju Atletica in Juventusa dajejo prednost Italijanom z zvezdnikom Cristianom Ronaldom. Ti v zadnjem času ne kažejo posebej prepričljivih iger, a se po besedah trenerja Masimilliana Allegrija vračajo izkušeni branilci Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini in Andrea Barzagli, kar naj bi znova poskrbelo za čvrstejšo Juventusovo podobo.

V boju med Manchester Unitedom in PSG so favoriti Francozi, kvoti sta popolnoma izenačeni v dvoboju Rome in Porta, Borussia Dortmund je za stavnice boljša od Tottenhama, branilec naslova Real Madrid naj ne bi imel težav z Ajaxom, prav tako ne Barcelona z Lyonom in Manchester City s Schalkejem, precej bolj izenačen boj pa napovedujejo za tekmi Liverpoola in Bayerna.

Povratne tekme bodo 5., 6., 12. in 13. marca.

Danes ob 18.55 bo na sporedu prva tekma v šestnajstini finala evropske lige, udarila se bosta kluba Mihe Zajca Fenerbahce in Mihe Mevlje Zenit St. Peterburg, a nobenega od omenjene slovenske dvojice ni na seznamu za evropska tekmovanja. Preostale tekme bodo v četrtek.