preračunavanje, starejši, pokojnina Svet24.si

Kdaj bo višja pokojnina? Če se upokojite konec ...

profimedia-0917464004 Svet24.si

Joker: Norost v dvoje - slab odziv v ...

edvard-jurjevec, športni-center-prodnik Necenzurirano

Poplave so mu odnesle čolnarno, zgrajeno na ...

z neba jansa-pl4 Reporter.si

Zmaga mu pada z neba: kdo še sploh lahko ustavi ...

martin strel Ekipa

Nikar me ne ustrelite, a Pogijev dosežek je ...

kmetija, tamara, 2024 Njena.si

Kmetija: Kaj se s Tamaro dogaja med izjavami?

tadej pogacar primoz roglic Ekipa

V srce: glejte, kaj je Roglič naredil Pogačarju ...

Magazin

Vse dame v barvi fuksije in Natalijine super kopalke

Deli na:
Vse dame v barvi fuksije in Natalijine super kopalke

Selfi treh nasmejanih iz oddaje Z Jasno in glasno! - Foto: Jaka Zorman

Jasnini gostje v tretji oddaji Z Jasno in glasno! na Veseljaku so bili njena sodelavca Ajda Mlakar in Lovro Prešiček, voditelja Židanega popoldneva, in Natalija Verboten.

Natalija je Jasni je polaskala, da je njena oboževalka, saj je »gajstna«, odločna in inteligentna voditeljica, strelka, ki obvlada svoje delo in svoje področje, in jo je pogrešala na malih ekranih. Ocenjevali so tudi Natalijin videospot za pesem Amore mio, a ona ni smela ocenjevati.

Foto: Jaka Zorman - Natalija Verboten

In Jasna je »samo prenesla« stalna vprašanja svojih sodelavk Nataliji: »Ali je vse to naravno?« Sodelavke so seveda mislile na Natalijine atribute, ki jih je ponosno pokazala v videospotu. A vsi atributi so zelo dobro pritrjeni na svoje mesto. Natalija je zatrdila, da je vse absolutno naravno, le da je imela oblečene dobre kopalke, ki močno držijo »vse spodaj« pod mrežasto majico. Ker v videospotu Natalija, Jernej Kuntner in soigralci »vozijo vlakec«, so Natalijo poimenovali prva lokomotiva Slovenije.

Oba gosta sta spot ocenila s petko, Jasna pa je dala oceno 3,5, in to "iz čiste fovšije". Oddaja je bila spet zabavna, gostje zgovorni in nasmejani in urica je minila, kot bi mignil. Lovro Prešiček je opazil, da so vse tri dame oblečene v barvo fuksije. Ženske se seveda niso strinjale z njim, kot se niso v nobeni stvari, ki jo je v oddaji povedal. Trdile so, da je to barva ciklame, roza barva, nikakor pa barva fuksije. A Lovro je vztrajal pri svojem.

Natalija pa je razkrila, da jo njen Dejan še zdaj včasih pokliče Roza, ker je roza pač njena najljubša barva. Ko ji je pred leti, ko telefoni še niso imeli š, č, ž - jev, napisal: Roza ... je vzhičena in raznežena Natalija napačno pomislila, da je hotel napisati Roža. »Za kazen je zdaj z mano že 18 let«, se je nasmejala Natalija.

Jasnino oddajo Z Jasno in glasno! si lahko ogledate vsak petek ob 20.00 na Veseljaku.