viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu ...

Valter Kramar, Mojca Mavec, Ratatujci 1png Njena.si

Mojca Mavec zdaj z bivšim možem Ane Roš

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vsa garažna vrata na enem mestu – praktična rešitev za vašo garažo

Deli na:
Vsa garažna vrata na enem mestu – praktična rešitev za vašo garažo

Enostavna, varna in praktična so sekcijska avtomatska garažna vrata, ki jih lahko zaradi prilagodljivega delovanja namestite v skoraj vse oblike garažnih odprtin, hkrati zaradi navpičnega zapiranja in odpiranja ne zasedajo prostora pred garažno odprtino in za njo.

Podjetje Kip Kop ponuja veliko akcijo sekcijskih garažnih vrat z dobavo in vgraditvijo po vsej Sloveniji, tudi z brezplačno izmero in svetovanjem pred nakupom.

Sekcijska garažna vrata so še zlasti uporabna za kratke dovozne poti ali garaže pred pohodnimi potmi (denimo ob pločniku), v notranjosti garaže pa ne jemljejo prostora, zato niso ovira za večja in višja vozila. Idealna so za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila, izolirana sekcijska vrata pa odlikuje tudi visoka sposobnost tesnjenja, zato v prostoru ohranjajo notranjo temperaturo, garažo pa ščitijo pred prahom, listjem in dežjem.

Vrata Kiplift je mogoče upravljati ročno ali daljinsko. So tiha, sistem vzmetenja pa zagotavlja gladko delovanje in je posebno uporaben za vrata večjih dimenzij. Zasnova vrat tudi preprečuje ukleščenje in morebitne poškodbe.

Sekcijska vrata Kiplift so izdelana iz panelnih plošč iz dvojnega galvaniziranega jekla, ki jih za podjetje Kip Kop dobavlja švicarski proizvajalec Tecsedo. Trdnost plošč omogoča širok nabor dimenzij vrat. Plošče so dvojno oplaščene in z izolacijskim jedrom, na zunanji strani pa so prekrite z vzorcem po izboru kupca. Kip Kop namreč strankam ponuja tudi digitalni tisk vzorcev za vrata: od imitacij naravnega lesa, betona, pločevine do kakršnihkoli slik, fotografij, logotipov ali drugih poljubnih vzorcev po izboru naročnika.

V letošnji akciji ponujajo bela, srebrna in rjava dvižna garažna vrata do največje širine 289 centimetrov in višine 204 centimetrov. Z dostavo, montažo, prvim zagonom in 9,5-odstotnim DDV je cena vrat 839 evrov za navadni model in 1414 evrov za model z vgrajenim osebnim prehodom.

Kip Kop ponuja še 12-letno garancijo proti prerjavenju in petletno garancijo za elektroniko vrat. Več informacij lahko dobite na brezplačni telefonski številki 080 24 40.

MOŽNOST ODPLAČEVANJA PREKO SPLETNEGA OBROČNEGA ODPLAČEVANJA LEANPAY

IZMERI GARAŽNA VRATA SAM in PRIDOBI 7% DODATNEGA POPUSTA