renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

Magazin

Vroča kri na Giru: Besni Kolumbijec oklofutal Slovenca (VIDEO)

Deli na:
Vroča kri na Giru: Besni Kolumbijec oklofutal Slovenca (VIDEO)

Slovenski navijač je na Giru d'Italia s kolesa po nesreči zrušil kolumbijskega kolesarja Miguela Angela Lopeza. Besni Kolumbijec je oklofutal neprevidnega Slovenca, zaradi udarcev pa bi bil skoraj diskvalificiran z dirke.

Nepremišljeni slovenski navijači na včerajšnji etapi kolesarske Dirke po Italiji časa niso pokvarili samo Primožu Rogliču, temveč tudi Kolumbijcu Miguelu Angelu Lopezu.

Najprej sta dva slovenska navijača potiskala Rogliča  na vzponu na Croce d'Aune, kar seveda ni dovoljeno. Slovenskemu kolesarju sta tako pridelala kazen deset sekund.


Nedolgo zatem je drug slovenski navijač tekel po progi in spodbujal kolesarje, se pri tem spotaknil in s kolesa vrgel Lopeza. Nesrečni kolumbijski kolesar je s kapo oklofutal navijača, kar bi mu skoraj prineslo diskvalifikacijo. Na srečo so mu komisarji pogledali skozi prste in Lopez se je za svoje početje tudi opravičil.

Kot trenutek "čistega adrenalina" je opisal svoje znašanje nad Slovencem. Imel je precej pripomb na obnašanje navijačev, ki pogosto rinejo v kolesarje in jih ogrožajo.

Loading...