pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

VIDEO: Živčni Ronaldo je novinarju iztrgal mikrofon in ga vrgel v reko

Deli na:
VIDEO: Živčni Ronaldo je novinarju iztrgal mikrofon in ga vrgel v reko

Foto: YouTube

Eden izmed nogometnih superzvezdnikov na evropskem prvenstvu Cristiano Ronaldo, ki se mora braniti očitkov o sila neučinkovitih predstavah, je bil pred tekmo udeležen v dogodek z novinarjem domačega tabloida. Med sprehodom s soigralci iz reprezentance ga je prestregel novinar, Ronaldo je brez besed zagrabil mikrofon in ga zalučal v jezero.

Zvezdniški napadalec madridskega Reala Ronaldo, eden izmed najbolje plačanih nogometašev na svetu, je največji dolžnik uvodnega prvenstva stare celine v Franciji.

Ronalda in Portugalsko popoldne čaka tekma za biti ali ne biti v skupini F z Madžarsko, po bledih predstavah z Islandijo in Avstrijo, ko je bodla v oči zlasti neučinkovitost prvega portugalskega zvezdnika. Portugalci so z Islandci iztržili zgolj remi 1:1, na tekmi z Avstrijci pa ostali celo brez zadetega gola prav tako z neodločenim izidom 0:0. Edini gol za Portugalce je doslej na prvenstvu zabil Nani, Ronaldo, trenutno najbolje plačani nogometaš na svetu, pa ni zadel.

Številni navijači in nogometni poznavalci se sprašujejo le eno, bo prvi zvezdnik Eura proti Madžarski, ki je pred prvenstvom sodila med avtsajderje, zabil gol in ponovil dosežke z EP 2004, 2008 in 2012.

Portugalci so se na tekmo z Madžarsko pripravljali v francoskem središču za ragbi v južnem predmestju Pariza Marcoussis. Uradni trening pa so v torek že imeli v Lyonu, kjer bo drevi tekma na stadionu Olympiqua.

Da je Ronaldo pod velikim pritiskom, kaže tudi pripetljaj z novinarjem. Enaintridesetletni nogometaš z Madeire se je pred tekmo z vzhodno slovensko sosedo sprehodil s soigralci iz ekipe. Čeprav so iz portugalskega tabora predstavnikom sedme sile jasno sporočili, da med tradicionalnim sprehodom ne bodo dovolili snemanja ali pobiranja izjav, pa je srečo poskusil novinar spletne televizije CMTV in naletel na mino.

Novinar portugalskega tabloida Correio da Manha z željo po senzacionalnem pogovoru ni uspel, ko je v Ronalda izstrelil vprašanje, ali je pripravljen na tekmo. Napadalec kraljevega kluba iz Madrida ni odgovoril z besedo, ampak z dejanjem. V hipu, brez kakšnega posebnega premisleka, je šokiranemu novinarju iz rok iztrgal mikrofon ter ga zalučal v bližnje vodno zajetje. Posnetek "incidenta" je nemudoma zaokrožil po spletnih portalih, na svojih spletnih straneh sta ga objavila španska dnevnika As in Marca. Dogodek se je zgodil v bližini Lyona med uradnim treningom portugalske selekcije.

Gre sicer za novinarja medijske hiše, s katero ima portugalski zvezdnik že daljšo zgodovino, saj lizbonski tabloid obtožuje širjenja senzacionalističnih polresnic o njegovem zasebnem življenju.