ana-tavčar-pirkovič Dobra karma

Na najbolj žaljive kritike televizijska ...

2_manca špik Svet24.si

Manca Špik zaradi hčerke obiskuje psihoterapevta

karl erjavec pl1 Reporter.si

Rešitelj s političnega smetišča: Odpisani Karl...

prodajalec kostanjev, maroni, zurich Svet24.si

Konec oktobra podobno kot v Sloveniji! Toda Švica...

20180521-00861791 Necenzurirano

Kaj je igra Karla Erjavca? In zakaj se Janša boji...

Nataša Gavranić Njena.si

Voditeljica športa se poslavlja z malih ekranov

ljubezen-po-domače Njena.si

Ljubezen po domače: Jožica pred kamere s posebno...

Magazin

VIDEO: Po prometni nesreči v Hongkongu denar letel po zraku

Deli na:
VIDEO: Po prometni nesreči v Hongkongu denar letel po zraku

Foto: YouTube

Hongkonška policija je včeraj na javnost naslovila poziv, naj vrnejo za več kot milijon evrov hongkonških dolarjev, ki so jih nekateri odnesli po prometni nesreči kombija, ki je prevažal 35 milijonov hongkonških dolarjev (3,7 milijona evrov).

Prometna nesreča se je zgodila v času kosila na eni najbolj prometnih cest v četrti Wan Chai na otoku Hongkong, poroča britanska BBC.

Povzročila je resno motnjo v prometu, saj so ljudje ustavljali avtomobile in jih puščali sredi osempasovne ceste, da bi s tal pobrali bankovce, ki so se ob nesreči razleteli iz kombija. Na posnetkih je videti številne bankovce, raztresene po cesti in ljudi, ki jih pobirajo.

Za okoli 15 milijonov hongkonških dolarjev so pobrali, še preden je na kraj nesreče prispela policija in območje zavarovala. Sporočila je, da so uspeli zbrati bankovce za okoli 20 milijonov hongkonških dolarjev (2,11 milijona evrov). Ljudi so pozvali, naj čim prej vrnejo denar, saj bo sicer šlo za resno kaznivo dejanje kraje.

Priče so povedale, da so bili na cesti ob posameznih bankovcih raztreseni tudi v plastiko zaviti svežnji bankovcev za 500 hongkonških dolarjev (okoli 52 evrov). Ena od prič je za časnik South China Morning Post povedala, da je videla "vsakdanjo hongkonško damo", kako je v naročju odnesla vsaj deset svežnjev z bankovci.

Loading...