kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

VIDEO: Nuša Derenda je Tip Top

Deli na:
VIDEO: Nuša Derenda je Tip Top

Foto: TIibor Golob

Nuša Derenda premierno predstavlja videospot za skladbo Tip Top, s katero se je po šestih letih vrnila na slovenski evrovizijski predizbor – Emo 2016.

Filmsko obarvan spot, v katerem ne manjka akcije v slogu Jamesa Bonda, spletk, tajnih nalog in celo eksplozije, je ekipa z režiserjem Nikom Karom posnela v Hotelu Kempinski Palace v Portorožu in v Casinoju Bled.

Poleg Nuše v glavnih vlogah nastopata še Andrei Lenart in Jerneja P. Zhembrovskyy. Andreia smo nedavno lahko spremljali kot uporniškega vojaka v najnovejši epizodi hollywoodskega spektakla Vojna zvezd. Njegova soigralka je bila v vlogi nevarne tajne agentke tokrat Jerneja P. Zhembrovskyy, sicer uspešna modna oblikovalka, stilistka in TV voditeljica, ki je poskrbela tudi za zunanjo podobo nastopajočih v videu.

Produkcija skladbe Tip Top je sicer potekala v Los Angelesu, Ljubljani in Budimpešti, kjer so zanjo v živo posneli tudi simfonični orkester. Avtorja skladbe sta Žiga Pirnat (glasba, besedilo, aranžma) in Andraž Gliha (glasba), ki sta “zakrivila” tudi skladbo Grafit, s katero je Nuša na letošnji Slovenski popevki zasedla drugo mesto.