Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vid Kavtičnik: Odigrali smo dobro tekmo, ne pa izredne

Deli na:
Vid Kavtičnik: Odigrali smo dobro tekmo, ne pa izredne

Foto: Bobo

Izjave po rokometni tekmi Francija - Slovenija (31:25) na svetovnem prvenstvu v Franciji.

Veselin Vujović, selektor Slovenije: "Francija si je hitro priigrala nekaj golov prednosti, nam pa v drugem polčasu nikakor ni uspelo ogroziti njihovega vodstva. Če bi se jim približali na gol ali dva razlike, bi bili vsekakor bolj živčni, tako pa so se vselej počutili dokaj varne. Naredil bom vse, da prenesem energijo na moje fante in zmagamo na tekmi za bronasto kolajno."

Vid Kavtičnik, slovenski rokometni reprezentant: "Težek dvoboj smo pričakovali. Atmosfera je bila res odlična. To so izkušnje, ki ti ostanejo do konca življenja, tudi fantom bodo. Smo mlada ekipa, marsikaj smo se naučili, odigrali smo dobro tekmo. Ne pa izredne, kot bi jo potrebovali za zmago. V obrambi smo garali, se borili, naši vratarji na žalost danes niso imeli vrhunskega dneva, ki bi ga potrebovali za zmago proti Franciji. V napadu smo mogoče naredili kakšno napako preveč in na ta račun dobili gol iz protinapada. To je danes nekoliko pretehtalo. Odigrali smo dobro, tako je treba igrati naprej, se dokazovati na naslednjih tekmah in poskusiti zmagati tekmo za bronasto medaljo.


Blaž Janc, slovenski rokometni reprezentant: "Francozi so zasluženo prišli v finale. Želeli smo si, trudili smo se maksimalno. Razbranili smo njihovega vratarja. Pozabiti moramo na to tekmo, imamo en dan, da se pripravimo na naslednjo. Jutri bomo skupaj pogledali tekmo, da vidimo, koga bomo dobili za nasprotnika v tekmi za tretje mesto."

Marko Bezjak, slovenski rokometni reprezentant: "Poskusili smo, borili smo se, enostavno smo danes bili slabši. V napadu smo zastreljali preveč strelov, njihov vratar je bil na koncu izbran za najboljšega igralca. V obrambi nismo slabo stali. Francozi so zasluženo zmagali. Ne preostane nam drugega kot da se spočijemo, odmislimo to tekmo in gremo v soboto po tretje mesto."

Blaž Blagotinšek, slovenski rokometni reprezentant: "Ne morem reči, da se nismo borili. Enostavno so bili boljši v določenih segmentih in zasluženo zmagali. Jaz jim čestitam."