kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Vas srbi lasišče? Tukaj je Subrina Recept s probiotiki!

Deli na:
Vas srbi lasišče? Tukaj je Subrina Recept s probiotiki!

Zaradi uporabe izdelkov za oblikovanje las, barvanja, ogrevanja in podobnih zunanjih dejavnikov lahko dobimo srbeče lasišče. Posledično se praskamo in lasišče postane še razdraženo, s čimer je nelagodje še večje. Takšnemu lasišču je potrebna pomoč, da ponovno vzpostavi in vzdržuje zdravo mikrofloro. Probiotiki so odlični za to!

Šampon s probiotiki za občutljivo in srbeče lasišče Subrina Recept Probiotic Care pomiri in neguje razdraženo lasišče, saj vsebuje probiotike, ki okrepijo zaščitno funkcijo lasišča pred zunanjimi vplivi. Blažijo simptome občutljivega in razdraženega lasišča ter ga navlažijo. Za nameček pa vsebuje še kompleks olj in rastlinskih izvlečkov iz semen črnega ribeza, korinde in rožmarina, ki deluje blažilno in protivnetno na lasišče ter obnavlja kožno bariero.

Srbeče lasišče ne gre zamenjevati s prhljajem. Prhljaj povzročajo različne bolezni in stanja, recimo androgeni hormoni, dedna nagnjenost ali glivica Pityrosporum ovale. Srbeče lasišče pa je povečini posledica razdraženosti zaradi zunanjih dejavnikov. Šampon Subrina Recept Probiotic Care je zato zasnovan na formuli brez sulfatov (SLES), kar poskrbi za nežno delovanje.