favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

"Vandal" Justin Bieber bo v Riu moral plačati globo zaradi grafita

Deli na:
"Vandal" Justin Bieber bo v Riu moral plačati globo zaradi grafita

Foto: Reuters

Tožilstvo v Riu de Janeiru zahteva od najstniškega zvezdnika Justina Bieberja, ki je trenutno na turneji po Braziliji, da plača denarno kazen.

Kazen v višini 20.000 realov oziroma 6400 ameriških dolarjev mora plačati, ker je pred štirimi leti ustvaril grafit na hotelskem zidu. Ta denar mora nakazati Nacionalnemu inštitutu za boj proti raku.

Sodišče je primer pred dnevi ponovno odprlo na zahtevo okrožnega državnega tožilstva v Riu, da bi lahko pevca soočilo s prekrškom ob vrnitvi v to mesto. Pred štirimi leti je namreč zapustil državo, še preden bi ga brazilske oblasti lahko kaznovale za omenjeni prekršek. "Ker gre za zločin z manjšo ponovitveno možnostjo, nismo zahtevali, da se mu zadrži potni list," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočilo tožilstvo.

Danes 23-letni Bieber je med postankom v Riu leta 2013 s sprejem narisal grafit na zid hotela Nacional, ki je sicer zaščiten kot kulturna dediščina. Med takratnim obiskom je prišel na naslovnice časopisov tudi zaradi obiska v bordelu in poskusa privedbe prostitutk v prestižni kompleks Copacabana Palace. Ko so mu to preprečili, je začel razgrajati in pri tem povzročil za okoli 6000 dolarjev škode.