Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Uživanje na Jadranu: apartmaji Sunnyside pri Zadru

Deli na:
Uživanje na Jadranu: apartmaji Sunnyside pri Zadru

Tik ob modrem Jadranskem morju se v apartmajskem naselju Sunnyside v Petrčanah so prodajajo dvosobni in trosobni apartmaji.

Poletje se nezadržno bliža, prvi letošnji dopustniki pa že pakirajo in načrtujejo prvomajske počitnice, ko bodo po dolgih mesecih zime in mraza znova izkusili radosti toplega vremena in morja.

Priznajte, v dolgih obdobjih mrazu in klavrnega vremena ste se več kot enkrat prepustili sanjam o poletju, o  plaži, o morskih valovih in prijetnih večerih v dobri družbi in z vonjem morja v zraku. Kako lepo bi bilo, ko počitniški užitki ne bi bili omejeni le na nekaj poletnih tednov, in ko si obiska morja ne bi mogli privoščiti samo v vročih poletnih mesecih. Ko bi se lahko na lep, sončen januarski petek usedli v avto in se odpeljali na jug, da vikend prebijete v svojem apartmaju ob morju.

Rešitev vam ponuja nepremičninske družba Stoja Trade z bogato ponudbo apartmajev v zaprtem družinskem apartmajskem naselju Sunnyside v kraju Petrčane, 15 kilometrov od hrvaškega Zadra. Naselje vabi s čudovito lokacijo ob samem morju v kraju, ki se ponaša s kar 130 dnevi sonca na leto – privlačna lega in življenju prijazno okolje so že od prazgodovine privabljali ljudi. Iz apartmajev naselja Sunnyside imate razkošen razgled na morje, v lepem vremenu se vidi tudi bližnji otok Ugljan, na katerega z ladjico pridete v dobri uri.

V dneh, ko se vam ne ljubi zgolj poležavati na plaži in se namakati v slani vodi, okolica Petrčan ponuja obilo atraktivnih izletov. Zgodovinsko hrvaško mesto Zadar s srednjeveškim središčem je le nekaj minut vožnje stran; zelo blizu so tudi znameniti hrvaški narodni parki Plitviška jezera, Kornati, slapovi Krke, Paklenica in Severni Velebit. Ljubitelji rekreacije bodo gotovo prišli na svoj račun. In z modernimi cestnimi povezavami je obisk naselja Sunnyside hiter in enostaven – iz Ljubljane ste v tem koncu Dalmacije že v pičlih štirih urah.

TIPI APARTMAJEV: tip A – 1 soba, 45 m2; tip B – 2 sobi, 45 m2; tip C - 2 sobi, 55 m2; tip D – 2 sobi, 65 m2; tip E – 2 sobi, 70 m2 (pokličite in preverite razpoložljivost)
CENE: od 135.149 do 279.271 evrov.
PRODAJALEC: Stoja Trade, d.o.o., Dolenjska cesta 242 c, 1000 Ljubljana
DODATNE INFORMACIJE: telefon: +386 41 652 141, e-pošta: zoran@stoja-trade.si,  sunnysidezadar.si

V naselju so naprodaj dvosobni apartmaji velikosti do 45 kvadratnih metrov ter trosobni apartmaji, veliki od 45 do 70 kvadratnih metrov. Večji apartmaji s po dvema spalnicama so razporejeni v dveh etažah, v pritličju in prvem nadstropju. Vsi imajo opremljeno kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, eno in ali dve spalnici, kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase, televizorjem s satelitskimi programi, brezplačni wi-fi, sef in, kar je pomembno zlasti v vročih poletnih mesecih klimatsko napravo, ki pozimi ogreva prostore. Vsakemu apartmaju za povrh pripada tudi označeno parkirno mesto.

Ker je Sunnyside naselje zaprtega tipa ima sovjo recepcijo in varovanje: video nadzor in varnostniki skrbijo za varnost gostov in njihove lastnine. V nadstandardni ponudbi naselja so uporaba skupnega bazena, fitnesa in savne, Sunnyside pa ima celo svojo restavracijo in bar na bližnji plaži.

Nepremičnine so vselej dobra investicija, trenutna situacija pa je še posebej ugodna za kupce nepremičnin na Hrvaškem. Naša soseda bo s 1. januarjem 2023 prevzela evro, ki bo nadomestil hrvaško kuno. Konec bo nadležnega menjavanja valut, a hkrati se s prihodom evra na Hrvaškem obetajo podražitve – tudi nepremičnin. In ker bo država v kratkem sprejeta tudi v schengensko območje, bo postala še bolj zanimiva za kupce iz drugih delov Evrope, kar bo dodatno podražilo nepremičnine.

Lastniki apartmajev v naselju Sunnyside bodo te lahko brez težav oddajali, pri čemer podjetje Sunnyside ponuja tudi vso logistiko za vzdrževanje apartmajev in celo komunikacijo z najemniki: namesto vas lahko vodijo rezervacije, skrbijo za potrebe gostov in čistijo apartmaje.

Zaradi izrednega zanimanja kupcev je bila v zelo kratkem času prodana že več kot polovica apartmajev. Cene apartmajev z enim zagotovljenim parkirnim mestom se trenutno gibljejo od okoli 135 tisoč do 279 tisoč evrov, a s slovesom kune in prevzemom evra se obeta dvig cen, zato pohitite. Če boste dovolj hitri, lahko že skorajšnjem prvomajske počitnice preživite v svojem novem apartmaju na obali Jadrana.