Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Uf, tega pa Goran Dragić ni pričakoval: Miamiju čisto nič ne gre (VIDEO)

Deli na:
Uf, tega pa Goran Dragić ni pričakoval: Miamiju čisto nič ne gre (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkarji Miami Heat so v prvem krogu končnice severnoameriške lige NBA še tretjič izgubili proti Milwaukee Bucks (84:113) in so v nezavidljivem položaju pred nadaljevanjem dvoboja. Medtem so prvaki Los Angeles Lakers proti Phoenix Suns povedli z 2:1 v zmagah.

Miami na domačem parketu pred 17.000 gledalci ni imel možnosti proti Giannisu Antetokounmpu in soigralcem. Ti so že na začetku hitro povedli, dobili prvo četrtino s 26:14, prednost pa nato izdatno povečali v tretji četrtini.

Po zanesljivi zmagi, drugi zapovrstjo za 29 točk ali več, so tik pred skupno zmago v seriji. Doslej se še nobeni ekipi v zgodovini lige NBA ni uspelo vrniti po zaostanku 0:3. Trem ekipam je sicer uspelo dvoboj izenačiti, a so nato izgubile odločilno tekmo.

Goran Dragić je za vročico v 29:07 minute dosegel osem točk in prispeval še en skok ter dve podaji. Iz igre je zadel le tri od 14 metov, a tudi soigralci pri metu niso bili posebej natančni.

Največ točk je tokrat dosegel Jimmy Butler, 19, sledil je Bam Adebayo s 17. Pri gostih je bil najbolj učinkovit Khris Middleton z 22, 19 jih je dodal Jrue Holiday (12 podaj). Antetokounmpo je ob 17 točkah pobral še 17 skokov v 32:35 minute.

"Položaj nas ne skrbi. Mi lahko nadzorujemo le svojo igro. Tako se bomo še naprej pripravljali in tekmovali. Ne ukvarjamo se z zgodovino in s temi 'dobrimi' stvarmi. Je pa jasno, da nas čaka veliko dela," vnaprej vdaje ni podpisal Butler.



"Zadevajo mete in to zelo težke mete, nam pa žoga nikakor ne gre skozi obroč," pa je dodal Adebayo.

Prvaki Los Angeles Lakers so po porazu na prvi tekmi strnili vrste in zabeležili še drugo zmago proti Phoenixu. Tokrat so bili v domači dvorani boljši s 109:95. Blestel je predvsem Anthony Davis, ki je 34 točkam dodal še 11 skokov v nekaj več kot 40 minutah na parketu.

LeBron James je dosegel 21 točk ob devetih podajah. Pri gostih je bil najbolj razpoložen DeAndre Ayton z 22 točkami. Manjkal je predvsem prispevek Devina Bookerja (19 točk) in "načetega" Chrisa Paula (7 točk).

V noči na soboto bodo tri tekme. Na zadnji bo Luka Dončić z Dallas Mavericks gostil Los Angeles Clippers. Telički vodijo z 2:0 v dvoboju, potem ko so dobili obe tekmi v mestu angelov.