Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Trener Konjic spet udaril: Moje mlade igralke igrajo več tekem kot nogometaši Liverpoola

Deli na:
Trener Konjic spet udaril: Moje mlade igralke igrajo več tekem kot nogometaši Liverpoola

Stojan Fink - Foto: YouTube

V soboto sta bili na sporedu zadnji dve tekmi državnega prvenstva za košarkarice, s katerima se je zaključil 13. krog. Grosuplje je priznalo premoč Triglavu, Ježica pa je v Ljubljani premagala Konjice.

Igralke Triglava so v Grosupljem veljale za absolutne favoritinje in ta naziv tudi upravičile. Vodile so od začetka do konca. Pri domačinkah je bila najbolj razpoložena Ana Hrbljan, ki je dvanajstim točkam dodala pet skokov, pri gostjah pa je Rebeka Abramovič dosegla 21 točk, ob tem pa je še šestkrat uspešno podala in imela šest pridobljenih žog.

V Ljubljani so pri ekipi Ježice gostovale igralke Konjic. Glede na turbulentno dogajanje v klubu glede trenerja članic so se gostje dobro upirale domačinkam, vseeno pa je na koncu prišla do izraza kvaliteta Ježice, ki je suvereno slavila z 29 točkami prednosti.

Medtem ko je bila trenerka domačih Mojca Markovič v izjavi po tekmi bolj kratka - čestitala je dekletom za zmago in vsem zaželela lepe praznike, je bil trener Konjic Stojan Fink bolj gostobeseden. Čeprav je prejšnji teden po porazu s Celjem zaradi pritiska staršev dejal, da bo zaključil trenersko pot, je v Ljubljani vodil ekipo in po tekmi povedal: "Vsem želim srečno 2019. Trenerjem čim manj stresa, igralkam pa čim manj poškodb. Na začetku leta 2019 oziroma v šestih dneh čaka naše najmlajše igralke članske ekipe, kar pet tekem, kar se mi zdi za tako mlade igralke v tako kratkem času absolutno preveč. Sami smo krivi, da nismo uspeli prepričati več starejših igralk, da bi še igrale. Ampak, kar je, je. Kot navijač Liverpoola pa vidim, da bodo oni, ki so profesionalci, odigrali samo tri tekme, pa pravijo, da imajo nori ritem tekem pred, med in po novoletnih praznikih."