stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

To je novi trener Ilke Štuhec

Deli na:
To je novi trener Ilke Štuhec

Foto: Bobo

Novi trener slovenske kraljice smuka Ilke Štuhec je Švicar Stefan Abplanalp. Izkušeni trener je že skrbel za ameriški zvezdnici smučarskega športa Lindsey Vonn, Julio Mancuso, Švicarko Dominique Gisin in Norvežanko Ragnhild Mowinckel.

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec, ki se vrača po poškodbi kolena, je na današnji novinarski konferenci v Ljubljani predstavila vse člane ekipe za sezono 2019/20, na čelu z novim glavnim trenerjem, o katerem je Štajerka do zdaj molčala.

Dobrih 100 dni po poškodbi kolena v Crans Montani se najboljša slovenska alpska smučarka zadnjih let že pripravlja na novo šampionsko vrnitev v karavano svetovnega pokala. Pri tem ji bosta pomagala tudi kondicijski trener Jani Gril in fizioterapevt David Kukovec, ki bo med sezono, tudi kot nadzornik kondicijskega dela, potoval s smučarsko karavano.

"Imela sem nekaj časa, da vse skupaj temeljito premislim in se srečam z vsakim posebej. Pomembno je, da se razumemo in se lahko skupaj začutimo, da lahko potem skupaj funkcioniramo," je uvodoma ob predstavitvi dejala dvakratna svetovna smukaška prvakinja, ki se bo z novim trenerjem pogovarjala v nemščini in angleščini.

"Super sem, treniram normalno. Vesela sem, da treniram z novimi pristopom. Še vedno se vse skupaj čuti kot igra, vsak dan najdem nek nov izziv oziroma mi ga najde Jani (Gril)," je še dodala.