markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

termoelektrarna šoštanj Necenzurirano

Buldožer iz Šoštanja, ki je povozil Slovenijo

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

stankica filerji Njena.si

Sanjski moški: Stankica iznakažena po lepotnem ...

ales kranjc andreja 24 mm Ekipa24.si

Aleš Kranjc in boj s kruto boleznijo: Zdravniki ...

Magazin

Težke besede Vilfana za slovensko košarko: Kljub Luki Dončiću ...

Deli na:
Težke besede Vilfana za slovensko košarko: Kljub Luki Dončiću ...

»Upam si trditi, da imamo tu vsaj tri ali štiri igralce, za katere je prišel čas, da preprosto rečejo ’ne zmoremo več’,« pravi legenda slovenske košarke Peter Vilfan o košarkarski reprezentanci, ki je klub sodelovanju Luke Dončića doživela debakel v olimpijskih kvalifikacijah.

»Jaz se bojim da ta ekipa v tej sestavi kljub Luki ni in ne bo več konkurenčna tistim najboljšim ekipam v Evropi in svetu kot so Francija, Kanada, ZDA, Španija, Srbija, Nemčija, Grčija, Litva in tako naprej,« je bil na Šport TV kritičen Vilfan.

»Dejansko menim, da je prišel čas, da na Košarkarski zvezi Slovenije resno razmislijo, kako in tudi s kom naprej. In to velja tako za igralski kader kot tudi za strokovni štab,« pravi Vilfan po polomu Slovenije v kvalifikacijah za olimpijske igre.

»Upam si trditi, da imamo tu vsaj tri ali štiri igralce, za katere je prišel čas, da preprosto rečejo ’ne zmoremo več’. Ta reprezentanca absolutno potrebuje svežo kri,« vztraja Vilfan, ki je obenem zaskrbljen.

»Kje jo bomo našli, v tem trenutku ne vem, zato ker je sedem let nismo iskali in se nismo potrudili, da bi to reprezentanci osvežili z mladimi in novimi košarkarji. To je pa seveda zdaj naloga za vodstvo košarkarske zveze in prav zanima me, kako se bodo odločili.«