Kozorogi Svet24.si

Zgodovinska vrnitev "ljubljanskih" alpskih ...

družina Svet24.si

Preverjeni načini, kako okrepiti življenjsko ...

tomaž-ročnik Necenzurirano

Razkrivamo: tako lokalni veljaki kupujejo ...

martin premk ss Reporter.si

Svoboda komunizem »po nasilnosti in ...

doncic Ekipa24.si

Uau! Dončiću v roke ena od najprestižnejših ...

Primož Roglič Njena.si

'Primož Roglič je nesporni kralj ljudskih src'

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Magazin

Teroristi mu ne morejo do živega: Američan v Bruslju preživel že tretji teroristični napad

Deli na:
Teroristi mu ne morejo do živega: Američan v Bruslju preživel že tretji teroristični napad

Foto: Facebook

V torkovih terorističnih napadih v Bruslju je bil ranjen 19-letni Američan Mason Wells (foto levo ob Josephu Empeyju, prav tako ranjenem v Bruslju), ki je tako preživel že svoj tretji teroristični napad. Aprila leta 2013 je bil le lučaj stran od bombe, ki je eksplodirala med maratonom v Bostonu in ubila tri ljudi. Prav tako pa je bil v Parizu v času novembrskih napadov, ki so terjali 130 življenj.

Wells je bil skupaj z dvema drugima ameriškima mormonskima misijonarjema ranjen, ko je v torek na bruseljskem letališču Zaventem odjeknila eksplozija. Med drugim je utrpel poškodbe na nogi ter opekline na obrazu in rokah, je za ameriško televizijo ABC povedal najstnikov oče Chad Wells.

Po besedah očeta je bil skupaj z 19-letnikom blizu ciljne črte na bostonskem maratonu, kjer je odjeknila bomba. Wells pa je prav tako bil v Parizu, ko so skrajneži 13. novembra lani usklajeno napadli restavracije, bare, stadion Stade de France in koncertno dvorano Bataclan, pri čemer je bilo ubitih 130 ljudi.

Starši iz ameriške zvezne države Utah so že stopili v stik s sinom, ki je v bolnišnici v Bruslju. So optimistični, da bo 19-letnik popolnoma okreval.