peterka1 Svet24.si

Primož Peterka in njegovih dvanajst kitajskih ...

čas Dobra karma

Tedenski horoskop: vi boste določali svoj čas in...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 16. decembra

Reinhard Heydrich Svet24.si

Grob 'arhitekta holokavsta' odprt

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

dejan-krajnc Njena.si

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?

ksenija sešel zadnje slovo Njena.si

'Ksenija hvala bogu ni več trpela, ni čutila ...

Magazin

Taylor Swift zmagovalka MTV video nagrad

Deli na:
Taylor Swift zmagovalka MTV video nagrad

Foto: Reuters

Ameriška zvezdnica Taylor Swift je absolutna zmagovalka letošnjih MTV video nagrad, saj je nagrade pobrala v štirih od desetih kategorij, v katerih je bila nominirana. Swiftova si je med drugim s pesmijo Bad Blood prislužila nagrado za najboljši video leta, s pesmijo Blank Space pa nagrado za najboljši pop video.

Za nekaj zabave je v Los Angelesu poskrbel še prejemnik nagrade za življenjsko delo Kanye West, ki je ob glasni podpori noseče žene Kim Kardashian napovedal vstop v tekmo za predsednika ZDA leta 2020.

"Odločil sem se, da leta 2020 kandidiram za predsednika," je napovedal ob koncu govora, v katerem je namignil, da je pred nastopom pokadil marihuano. "Umrl bi za umetnost, za tisto, v kar verjamem. Ne bom vedno olikan ... Nekaj malega sem si zvil in dobil odgovor," je publiki povedal West.

West je poleg nagrade za življenjsko delo za One Man Can Change the World prejel tudi nagrado za najboljši video z družbenim sporočilom.

Slovesnost je vodila Miley Cyrus, ki je izpolnila pričakovanja rumenih medijev in publiki na hitro pokazala levo bradavico. Ob zaključku prireditve je z novico, da si lahko na njeni spletni strani zastonj naložijo novi album Miley Cyrus and her Dead Petz, razveselila oboževalce.

Med prejemniki nagrad so bili sicer še Nicki Minaj, ki je za Anacondo prejela nagrado za najboljši hip hop video. V kategoriji najboljšega rock videa so slavili Fall Out Boy s pesmijo Uma Thurman, za pesem poletja je bila izbrana She's Kinda Hot skupine 5 Seconds of Summer, Mark Ronson in Bruno Mars pa sta prejela nagrado za najboljši moški video s pesmijo Uptown Funk.

loading...
Loading...