horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 22. novembra

strelec Dobra karma

Na nebu 22.11. ob 14.59 zavlada Strelec - brutalno...

nazare, valovi Svet24.si

VIDEO: Tako se spuščajo po orjaških valovih

porenta01 Svet24.si

Še o traktorju 82-letnega gospoda Frančiška ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

indira Njena.si

Indira Ekić ni več blondinka

tom zupan Njena.si

Tako privlačen je postal Tom iz Kmetije

Magazin

"Odslužena psihopatka" in "bolna prevarantka", je Trump ozmerjal igralko, ki je tvitnila laž o njem

Deli na:
"Odslužena psihopatka" in "bolna prevarantka", je Trump ozmerjal igralko, ki je tvitnila laž o njem

Igralka in pevka Bette Midler. - Foto: Reuters

Ameriški predsednik Donald Trump je našel novega nasprotnika – to je igralka Bette Midler, ki je na Twitterj objavila že nekaj let staro in dokazano neresnično izjavo, ki jo pripisujejo Trumpu.

Midlerjeva je tvitnila predsednikovo fotografijo, opremljeno z izmišljenim citatom: "Če bi kandidiral, bi kandidiral kot republikanec. Ti so najbolj neumna skupina volivcev v državi. Obožujejo vse, kar slišijo na Fox News. Lahko bi se lagal in še vedno bi požirali moje laži. Prepričan sem, da bi imel sijajno podporo," je domnevna Trumpova izjava za revijo People iz leta 1998, ki pa je nikoli ni izrekel.

Izjava se je že pred leti izkazala za neresnično, a na družabnih omrežjih jo ljudje še vedno delijo: bodisi zato, ker nasedejo laži, ali pa zavestno, da bi oblatili Trumpa.

Ko je bila opozorjena, da gre za neresnično izjavo, se je opravičila in na Twitterju objavila povezavo do članka, ki pojasni, da gre za izmišljen citat. Je pa pripomnila, da zveni kot nekaj, kar bi Trump res lahko rekel, zato je nasedla prevari.

Trumpa njeno opravičilo ni zadovoljilo in na Twitterju jo je označil za "odsluženo psihopatko", ki je bila tako kot "lažnivi mediji" ujeta na laži. "Bolna prevarantka," je še dodal.

loading...
Loading...