Revija Reporter
Magazin

Svetovno znana youtuberka Barbara Horvat obiskala Slovenijo in se zgrozila zaradi lesene Melanie Trump (VIDEO)

A. Ž.

3. avg. 2019 6:00 Osveženo: 7:31 / 03. 8. 2019

Deli na:

Slovenska youtuberka Barbara Horvat.

YouTube

Znana slovenska youtuberka Barbara Horvat, ki se je letos spomladi vrnila v ZDA, je zadnje dneve na obisku v Sloveniji, kjer si je ogledala tudi razvpito leseno skulpturo ameriške prve dame Melanie Trump.

Obisk Rožnega, vasice ob Savi, kjer stoji lesena skulptura prve dame ZDA, je Barbara, ki je na youtubu znana kot Barbara4u2c in ima več kot 215 tisoč naročnikov, posnela in videoposnetek že objavila na svojem kanalu.

V videoposnetku, ki je bil objavljen v četrtek in je imel v petek popoldne že več kot 16 tisoč ogledov, se je Barbara gledalcem predstavila kot velika oboževalka Melanie Trump.


Zato je tudi veselo prihitela na ogled lesene Melanie, a se je, ko je videla skulpturo, skorajda zgrozila.

Barbara Horvat sicer slovi tudi po tem, da nasprotuje nezakonitim migracijam in je 11. junija lani tudi objavila zelo znan videoposnetek z naslovom Slovenia could become a hotspot for 50.000 "refugees" (sl. Slovenija bi lahko postala migrantski žep za 50.000 »beguncev«), v katerem je odmevna izjava o tem, kako se bo vrnila v Slovenijo in bo s kladivom in lopato v rokah na meji branila Slovenijo.

Barbara se je študiju dramske igre v ZDA morala lani vrniti v Slovenijo, saj ji je potekla viza. Letos spomladi je dobila novo vizo in se vrnila v Los Angeles.