stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Streha – prva stvar, ki jo opazite na vsaki hiši

Deli na:
Streha – prva stvar, ki jo opazite na vsaki hiši

Novi Planoton 10 – strešnik, ki hišo spremeni v dom - Foto: Wienerberger

Wienerberger predstavlja moderne glinene strešnike odlične kakovosti: Tondach Planoton 10

Vsakdo ima svoj stil. Tudi tisti, ki pravijo, da jih modne zapovedi obidejo. Znamka Wienerberger je drugačna. Opazovalce očara s svojim šarmom, arhitektom ponuja svobodo izražanja, stanovalcem pa prinaša dobro počutje. Znamka Wienerberger je drugačna, drugačna zato, ker ima več obrazov. Je moderna, je retro, je kontinentalna in je mediteranska. In je šik ter hkrati enostavna.

Glineni strešniki Planoton 10 so izdelki vrhunske kakovosti s 33 letno garancijo, narejeni izključno iz naravnih materialov in so optimalna rešitev za vse vrste streh. Prav zato so priljubljena izbira arhitektov in gradbincev, saj izpolnjujejo visoka pričakovanja investitorjev in stanovalcev. Primerni so tako za prenovo stavb in zasebnih hiš kot tudi za ustvarjanje moderne arhitekture. Izjemno širok nabor barvnih odtenkov nadalje prinaša možnosti izražanja osebnega življenjskega sloga ter prilagajanja lokalnemu okolju.

Foto: Wienerberger - Novi Planoton 10 – strešnik, ki hišo spremeni v dom

Novi Planoton 10 – strešnik, ki hišo spremeni v dom

Glineni strešnik Planoton 10 zaznamuje prefinjen oblikovalski jezik, ki odlično integrira vse tehnične lastnosti sodobne strešne kritine. Planoton 10 odlikujeta optimalna teža in velikost, ki zagotavljata mehansko trdnost kritine ter zaščito pred zunanjimi naravnimi vplivi (nevihte, toča, sneg, žled). Odlična kakovost žgane gline absorbira visoko vlažnost zraka v poletnih nočeh in jo podnevi oddaja v okolje. Lahko bi rekli, da strešniki dihajo in prispevajo z dobremu počutju in zdravju stanovalcev.

Dodatno raven sproščenosti in kakovosti bivanja pa ponuja kar 33 let garancije brez dodatnega vzdrževanja. Planoton 10 je strešnik velikega formata, saj je za kvadratni meter kritine potrebnih zgolj 10 strešnikov, kar omogoča hitrejšo izvedbo strehe. Izbira Planoton 10 je primerna tudi za blage naklone streh, že od 13° naprej. Več informacij in nasvetov za izbiro pravih strešnikov je na voljo na spletni strani Wienerberger.

Foto: Wienerberger - Novi Planoton 10 – strešnik, ki hišo spremeni v dom