Revija Reporter
Magazin

Športne stave v novi podobi!

Promo

3. feb. 2020 10:05 Osveženo: 10:06 / 03. 2. 2020

Deli na:

Športna loterija je prisluhnila svojim uporabnikom in spletno stran prenovila na način, ki igralcem ponuja številne nove funkcionalnosti.

Spletna stran www.e-stave.com je ena najbolj obiskanih spletnih strani v Sloveniji. Uporabnikom ponuja zabavo v svetu iger na srečo s svojo široko ponudbo športnih stav, e-iger, napovednih iger, srečk in virtualnih športov. Prenovljena v barvah, ki sledijo celostni grafični podobi Športne loterije in zavezanosti slovenskemu športu, uporabnikom ponuja boljšo uporabniško izkušnjo.



Najpomembnejša novost na www.e-stave.com je optimiziran prikaz glede na napravo, preko katere dostopa uporabnik. V ospredju je prilagojenost spletne strani na mobilne naprave.

Športna loterija je za svoje uporabnike pripravila številne nove funkcionalnosti vezane na samo ponudbo produktov. Najbolj igrane stavne možnosti so posebej izpostavljene, do ostalih pa je omogočen enostaven prehod. Uporabnik si lahko samostojno ureja prikaz najljubših stavnih možnosti.  Priročna novost je tudi generator stav, ki  uporabnikom na osnovi želenega zneska vplačila in želenega dobitka ponudi stavni listek, katerega vsebina temelji na realnih podatkih do tedaj vplačanih tipov na posamezne športne dogodke. Celovita ponudba Športne loterije daje poseben poudarek na slovenski šport, igralce pa na www.e-stave.com čaka tudi kar nekaj ugodnosti. Poleg bonusa ob prvem nakazilu, višjih kvot pri dogodkih slovenskega športa, komentarjev športnih poznavalcev, pregledne statistike in dostopa do Live Sportscentra, rojstnodnevne torte in igre Prvak dneva, so pri Športni loteriji omogočili predčasno izplačilo tudi fizično vplačanih listkov.  

S prenovljenim spletnim mestom so pri Športni loteriji predstavili tudi dve novi e-igri: Tempelj Aztekov in Planinsko srečko. Elektronska Planinska srečka je nadaljevanje uspešnega projekta Športne loterije, ki je v sodelovanju z največjo športno zvezo pri nas, Planinsko zvezo Slovenije, v preteklem letu predstavila Planinsko srečko. Planinska srečka je nastala z namenom zbiranja sredstev za obnovo slovenskih planinskih poti in koč, z elektronsko verzijo srečke pa se želijo približati še digitalnemu občinstvu. E-igre se na prenovljeni spletni strani lahko prikazujejo v celotni velikosti zaslona.

Športna loterija ima razvejano prodajno mrežo, vsi produkti in informacije o družbi pa so dostopni tudi na internetu – produktni spletni strani se je lani pridružila še korporativna, kjer si lahko preberte več o poslanstvu in viziji Športne loterije.  Igralci cenijo dostopnost informacij in takojšnje izplačilo dobitkov, ki jih omogoča Športna loterija, obenem pa je pomemben tudi najvišji možni nivo informacijske varnosti, ki so je deležni ob obisku katere od spletnih strani Športne loterije. Zaradi celovitega vodenja in varovanja informacij so v podjetju pridobili standard ISO-27001:2013.