Revija Reporter
Magazin

Sonce v očeh, veter v laseh

Oglasno sporočilo

21. okt. 2024 12:30 Osveženo: 13:04 / 21. 10. 2024

Deli na:

Jesen v St. Bernardin resortu Portorož

Svetlikanje sonca na valovih, topel vetrič in šumenje morja. Z oddihom v St. Bernardin resortu Portorož, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts, bo november le uvod v najlepši del leta! Trije raznoliki hoteli, vsi z vstopom v največji morski vodni park na Obali – izkoristite naše novembrske ponudbe in si privoščite jesenski pobeg morje s soncem v očeh in vetrom v laseh!

Hotel Histrion**** - istrske zgodbe le korak do morja

Dobrodošli v Hotelu Histrion, ki leži ob promenadi med Piranom in Portorožem in je je popolno izhodišče za aktiven oddih na svežem morskem zraku! Največji hotel na slovenski Obali je z vseh strani obdan z neskončno modrino, poleg Morskega vodnega parka Termaris, v katerem najdete bazene z ogrevano morsko vodo, in sob, ki pripovedujejo zgodbe Istre, pa na vas čakajo tudi pristna istrska kulinarika, mediteransko obarvani wellness tretmaji in panoramske savne z razgledom na slovensko morje. Izkoristite novembrske popuste, ki veljajo med 3. in 30. novembrom in si privoščite morski oddih z 10% popustom.

Hotel Histrion

Sava Turizem

Morski vodni park Termaris - vaša najljubša notranja morska plaža

V največjem bazenskem kompleksu z morsko vodo na slovenski Obali – Morski vodni park Termaris, vas na 2400 m2 površin 12 mesecev v letu čakajo plavalni, sprostitveni in otroški bazeni z ogrevano morsko vodo in najlepšimi razgledi na slovensko morje. Poleg velikega plavalnega bazena, obkroženega z otroškimi bazeni z zabavnim igrali in toboganom, se lahko naužijete vodne zabave v bazenu z deročo reko in vrtinci.

Wellness Benedicta – sproščujoča wellness oaza

V Wellnessu Benedicta vas bodo razvajali s tradicionalnimi tretmaji obogatenimi z lokalnimi sestavinami, kot so morska sol in solinsko blato - popolna kombinacija za sprostitev in regeneracijo. Med sproščanjem in nego vas bodo iz panoramskih savn spremljali tudi edinstveni razgledi na neskončno modrina morja, pričakujemo pa vas tudi s solno sobo in edinstvenim istrskim hamamom.

Hotel Histrion v Portorožu

Sava Turizem

Pristna istrska kulinarika

Avtentična istrska kuhinja v Hotelu Histrion vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov. Enkrat lahkotno prikazuje svojo sredozemsko plat, spet drugič celinsko, zaokrožajo pa jo sveže lokalne sestavine, piranska sol, avtohtone istrske začimbe, istrska zelišča, vrhunska olivna olja in več sort odličnih istrskih vin.

Izvrsten zajtrk

Sava Turizem

Ugodni morski oddih za vsak okus

Preverite naše ugodnosti tudi v preostalih hotelih v St. Bernardin resortu Portorož! Razvajajte se v 5-zvezdičnem Grand Hotelu Bernardin in najdite popoln termin med 3. in 30. novembrom 2024 z 10% prihrankom. Družine bodo navdušene tudi nad našim prenovljenim Hotelom Vile Park Premium, kjer se jesenskega sonca in morskih radosti lahko, v zgoraj omenjenem terminu, naužijete kar 15 % ugodneje! Vsi gostje imajo tudi prost vstop v Morski vodni park Termaris, kjer lahko v doživetju kopanja v morju uživate skozi vse leto.