prenajedanje Dobra karma

Zakaj se zvečer sproži volčja lakota in ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 2. junija

JANEZ-STUSEK-pl5 Reporter.si

Sramota! Na čelu slovenske obveščevalne službe...

bris, koronavirus Svet24.si

Z novim koronavirusom okužen učenec OŠ Ludvika ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Ljubezen po domace3 Njena.si

Ljubezen po domače: Tanja medijske pozornosti ne ...

Magazin

Sodišče je odločilo: 43-letni Španec je nezakonski sin Julia Iglesiasa

Deli na:
Sodišče je odločilo: 43-letni Španec je nezakonski sin Julia Iglesiasa

Julio Iglesias - Foto: Profimedia

Sodišče v španskem mestu Valencia je tamkaj živečemu 43-letniku priznalo, da je sin popevkarja Julia Iglesiasa. Njegova mati trdi, da je imela z danes 75-letnim zvezdnikom svetovne slave leta 1975 enotedensko ljubezensko razmerje.

"Sodnik je priznal zahtevo 43-letnega prebivalca Valencie in Julia Iglesiasa razglasil za njegovega biološkega očeta," je prek Twitterja sporočilo sodišče in dodalo, da je na to odločitev možna pritožba, povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Odločitev sodišča predstavlja zmago za leta 1976 rojenega Javierja Sancheza Santosa, ki se je leta boril za to priznanje. Njegovo prvo tovrstno zahtevo je špansko vrhovno sodišče leta 1999 zavrnilo.

Njegova mati Maria Edite, nekdanja portugalska balerina, je pred sodiščem, ki je zadevo obravnavalo za zaprtimi vrati, povedala, da je imela julija 1975 v Kataloniji z Iglesiasom enotedensko razmerje. Devet mesecev po tej aferi se ji je rodil sin, je povedal odvetnik družine Fernando Osuna.

Kot je še povedal odvetnik, so na sodišču obravnavali tudi fizično podobnost med Sanchez Santosom in Iglesiasom. Slednji je sicer vedno zavračal test DNK o očetovstvu. Tudi na sodišču se ni pojavil. Njegov odvetnik Fernando Falomir pa je povedal, da se je o zadevi odločalo že v preteklosti in da je bila zavrnjena.


Celotno zgodbo o Iglesiasovem nezakonskem sinu, ki so jo mediji spremljali z veliko pozornostjo, so zaznamovali prav neverjetni zapleti. Nek detektiv se je tako celo približal enemu izmed sinov Iglesiasa, Juliu Iglesiasu Juniorju, ko je ta počitnikoval v Miamiju, in odnesel steklenico vode, ki jo je imel ta v rokah, da bi z njeno pomočjo opravili test DNK.

Odvetnik Osuna je o tem dogodku povedal, da so analize steklenice dejansko privedle do zaključka, da sta Julio Iglesias Junior in Javier Sanchez Santos brata. Sodišče je sicer ta dokaz zavrglo, češ da ni verodostojen in da nima pravne vrednosti.

Julio Iglesias velja za špansko govorečega umetnika z največ prodanimi ploščami na svetu. Po podatkih Guinnessove knjige rekordov jih je prodal 300 milijonov.

Pevec se je poročil dvakrat. S prvo ženo, Španko filipinskega porekla Isabel Preysler, ima tri otroke. S sedanjo soprogo, Nizozemko Mirando Rijnsburger, pa jih ima še pet.

Sam sebe je sicer večkrat označil za nepoboljšljivega osvajalca, "obsedenega s seksom". "Ne sprašujte me, koliko bratov imam, niti sam ne vem," je leta 2018 komentiral njegov sin Julio Junior.

loading...
Loading...