stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

So Clinta Eastwooda res zbrisali s Twitterja, ker podpira Trumpa?

Deli na:
So Clinta Eastwooda res zbrisali s Twitterja, ker podpira Trumpa?

Foto: Getty Images

Nekateri medijii so poročali, da so Clinta Eastwooda zaradi podpore Trumpu zbrisali s Twitterja. A šlo je za lažen račun, pravi Eastwoodova hčerka Morgan.

"Hvala, Amerika, ne bom več dolgo živel a zdaj vem, da bodo moja zadnja leta sijajna, ne morem se vam dovolj zahvaliti," naj bi na Twitterju napisal legendarni igralec in režiser Clint Eastwood. Zaradi izražanja simpatij novoizvoljenemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu naj bi Twitter zbrisal njegov uporabniški račun @EastwoodUSA, kar je razbesnilo mnoge uporabnike socialnega omrežja.

Nato se je oglasila Eastwoodova hčerka Morgan, ki je že ves teden bila bitko z uporabnikom @EastwoodUSA. Nekdo oponaša mojega očeta, je jezna Morgan, ki celo pravi, da njen 86-letni oče sploh ne zna uporabljati socialnih omrežij. "Vsi vedo, da to ni njegov račun. Jaz bom že vedela," je naravnost zagrozila uporabniku.

Lažni Eastwood je v preteklosti na Twitterju energično podpiral Trumpa, pravi Eastwood pa nad Donaldom ni posebej navdušen. Da je v preteklosti povedal mnogo neumnosti, je Eastwood dejal tik pred volitvami, a da ga bo vseeno volil in tako Hillary Clinton preprečil nadaljevati politiko Baracka Obame.

Mimogrede, sodeč po povolilnih zapisih na twitterju Morgan ni navdušena nad Trumpovo zmago. "Strah me je," je twitnila dan po volitvah in objavila še video moškega, ki svoj šok utaplja v alkoholu.