Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Snemanje nadaljevanja filma Mamma Mia! na Visu je končano

Deli na:
Snemanje nadaljevanja filma Mamma Mia! na Visu je končano

mamma mia - Foto: profimedia

Filmska ekipa celovečernega filma Mamma Mia! Here We Go Again je po 24 snemalnih dneh končala načrtovano delo na dalmatinskem otoku Vis.

Zaradi snemanja nadaljevanja filmske uspešnice iz leta 2008 so se na Visu mudili svetovno znani igralci, kot so Pierce Brosnan, Colin Firth, Andy Garcia in Amanda Seyfried.

Zaradi snemanja nadaljevanja filma Mamma mia, ki prav tako temelji na pesmih švedske skupine Abba, so na Visu bili tudi Stellan Skarsgard, Christine Baranski, Julie Walters in še nekateri drugi igralci. Prebivalci otoka so pričakovali, da bo prišla tudi ameriška igralka Meryl Streep, ki v filmu igra glavno žensko vlogo, a so se producenti odločili, da za to ni potrebe.

Hrvaški mediji so poročali, da so filmski zvezdniki uživali ne le na snemanju, temveč tudi v lepemu vremenu in odlični hrani na Visu. Nekateri so izkoristili priložnost za obiske drugih dalmatinskih mest, kot je Dubrovnik. Vsi so na Vis prihajali z ladjo, potem ko so prileteli na splitsko letališče.


Poleg znanih mednarodnih filmskih obrazov je bilo v preteklem mesecu na snemanju angažiranih več kot 270 hrvaških filmskih delavcev in statistov, so potrdili na hrvaškem avdiovizualnem centru (Havc).

Scenarist in režiser nadaljevanja je Ol Parker, producenta pa Judy Craymer in Gary Goetzman, ki sta znana tudi po produkciji istoimenske gledališke uspešnice. Izvršna producenta sta dva člana skupine Abba, Benny Andersson in Bjorn Ulvaeus.

V nadaljevanju so uvedli tudi nekatere nove vloge, ki jih bodo odigrali Lily James, Josh Dylan, Jeremy Irvine, Alex Davies in Jessica Keenan Wynn, so zapisali na spletni strani Havca.

Premiera celovečerca je napovedana za poletje 2018.