balmoral 2 profi Odkrito.si

Šokantna novica o smrti princa Philipa

16-oliver dragojevic Svet24.si

To si je o Slovencih mislil Oliver Dragojević

tretje oko, akaša Petisvet

Akaški zapisi dostopni vsakemu, to je pot do njih

vodstvo UKC Svet24.si

Slovenski otroci umirajo, zdravniki pa se kregajo

vunjak dopust2 Svet24.si

FOTO: Dejan je vesel, da ga imajo za očetovega ...

Niall Horan in Hailee Steinfeld (1) Najstnica.si

Niall Horan in Hailee Steinfeld končno pokazala, ...

Petra_Kercmar_foto_Mankica_Kranjec Njena.si

Z njim na dopustu uživa Petra Krčmar

Magazin

Smuči in desko za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo

Deli na:
Smuči in desko za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo

Foto: Petrol - Tomaž Berločnik (desno) in Matjaž Šifkovič (levo) s Petrolovimi ambasadorji in vrhunskimi športniki Ano Drev, Žanom Koširjem in Žanom Kranjcem

Slovenska mestna središča so bogatejša za nove Petrolove trendovske priročne točke HopIN za hitre in mobilne meščane, kjer lahko kupimo tako rekoč vse, razen goriva.

Otvoritve ljubljanske priročne točke HopIN so se udeležili tudi vrhunski športniki in Petrolovi ambasadorji Ana Drev, Žan Kranjec in Žan Košir. Obiskovalci so jih na ta dan spoznali v nekoliko drugačni vlogi, kot so jih vajeni sicer. Smuči in desko so namreč za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo in se v novi vlogi znašli več kot odlično. Navdušeni kupci, ki so bili na dan otvoritve deležni brezplačne kave, pa niso zamudili priložnosti, da s slovenskimi športnimi asi naredijo tudi kakšen selfi.

Dve priročni točki HopIN sta v Ljubljani, po ena v Celju in Kranju, v Mariboru pa jo lahko pričakujejo v juliju. Ponujajo nam široko paleto različnih izdelkov, jedi iz programa Fresh, Kavo na poti in možnost opravljanja številnih storitev, kot so vplačilo loto listka, športne stave in nakup vstopnic za koncerte.