Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Smuči in desko za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo

Deli na:
Smuči in desko za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo

Tomaž Berločnik (desno) in Matjaž Šifkovič (levo) s Petrolovimi ambasadorji in vrhunskimi športniki Ano Drev, Žanom Koširjem in Žanom Kranjcem - Foto: Petrol

Slovenska mestna središča so bogatejša za nove Petrolove trendovske priročne točke HopIN za hitre in mobilne meščane, kjer lahko kupimo tako rekoč vse, razen goriva.

Otvoritve ljubljanske priročne točke HopIN so se udeležili tudi vrhunski športniki in Petrolovi ambasadorji Ana Drev, Žan Kranjec in Žan Košir. Obiskovalci so jih na ta dan spoznali v nekoliko drugačni vlogi, kot so jih vajeni sicer. Smuči in desko so namreč za nekaj ur zamenjali za HopIN uniformo in se v novi vlogi znašli več kot odlično. Navdušeni kupci, ki so bili na dan otvoritve deležni brezplačne kave, pa niso zamudili priložnosti, da s slovenskimi športnimi asi naredijo tudi kakšen selfi.

Dve priročni točki HopIN sta v Ljubljani, po ena v Celju in Kranju, v Mariboru pa jo lahko pričakujejo v juliju. Ponujajo nam široko paleto različnih izdelkov, jedi iz programa Fresh, Kavo na poti in možnost opravljanja številnih storitev, kot so vplačilo loto listka, športne stave in nakup vstopnic za koncerte.