Rok Povšič Svet24.si

FOTO: Rok je peš odšel od doma, nato pa se je za...

carmen istanbul (3) Svet24.si

Carmen Osovnikar pobegnila v Turčijo

alojz ihan pl3 Svet24.si

Alojz Ihan: Lahko se zgodi, da bo omikron ...

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

Gino Tadej Podgornik Njena.si

Gino priljubljen med dekleti, Tjaše nikjer na ...

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

Magazin

Slike za vsak okus in potrebo

Deli na:
Slike za vsak okus in potrebo

Je vaše stanovanje potrebno popestritve ali pa se odločili prenoviti okrasje sten? Na spletni strani dovido.si je na voljo pester izbor slik različnih dimenzij in motivov za vse okuse in potrebe.

Gole stene so hitro dolgočasne in če se ne odločimo za tapete, so slike logična in vselej moderna izbira. Pa ne le stene – s slikami lahko opremite tudi pohištvo in celo tla, vse s kakovostnimi slikami na portalu dovido.si.

Vaša družina in prijatelji bodo gotovo znali ceniti stil, ki ga boste ustvarili s slikami v domovanju. Morda ste si omislili novo stanovanje, morda ga prenavljate, v vsakem primeru s slikami kot opremo interjerja ne morete zgrešiti.  


Slike dovido.si so visoke kakovosti. Barve ne bodo zbledele, tudi če bodo izpostavljene sončnim žarkom. Proizvajalec slik je posvetil pozornost tudi tehnologiji proizvodnje. E-trgovina dovido.si se osredotoča predvsem na slike iz flisa na platnu, slike na pluti, slike na akrilnem steklu in ročno poslikane, vse s 100 odstotno oznako originalnosti.

Ponujene slike so že pripravljene na obešanje ali pa so tudi že uokvirjene. Našli boste tako klasične enodelne slike kakor tudi tridelne, petdelne in večdelne slike. Posebej priljubljene so slike, ki jih lahko naslikate skupaj s svojimi malčki po številkah. V ponudbi dovido.si najdete široko izbiro kakovostnih slik v različnih motivih, vzorcih, barvah in dizajnih, med katerimi boste zagotovo našli pravo za vaš dom – edina omejitev je vaša domišljija.  

Na voljo so slike v vrsti kategorij: abstraktne, tihožitje, živali, rože, narava, črno-bele, vintage, otroške, pop art, angeli, ljubezen in romantika, mesta, ljudje, slikanje po številkah, zemljevidi in slike na steklu. Slike so primerne za v vsako sobo, izbirate pa jih lahko tudi glede na prostore, s katerimi jih boste okrasili: med možnostmi so otroška soba, pisarna, dnevna soba, predsoba, spalnica, kuhinja ali kopalnica.

Prijetna popestritev so slike za v kuhinjo – ni boljše kombinacije kot je okusna hrana in lepo pogrnjena miza v prostoru, ki je videti izjemno. Obenem domiselne slike spodbujajo kreativnost pri kuhanju in ponujajo navdih za nove kuharske mojstrovine. Tudi pri kuhinji ni omejitev – lahko se odločitev za slike, ki predstavljajo hrano in pijačo ali rože, lahko pa se odločite tudi za abstraktne vzorce.

Loading...