kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Slavna britanska komika odkrivata Slovenijo

Deli na:
Slavna britanska komika odkrivata Slovenijo

Richard Ayoade in Eddie Izzard na Ljubljanskem gradu. - Foto: Instagram

Slovenijo sta obiskala britanska komika Richard Ayoade in Eddie Izzard, ki pri nas snemata epizodo dokumentarne oddaje Pravi popotnik,.

Voditelj in glavni popotnik oddaje Richard Ayoade je eden bolj znanih britanskih komikov, ki na kratke, 48-urne izlete po svetu pelje svoje prijatelje komike in občasnega igralca.

Tokrat mu družbo dela Izzard, s katerim je Ayoade obiskal Ljubljanski grad in Postojnsko jamo. Obe turistični znamenitosti sta se na družabnih omrežjih pohvalili z obiskom, s pojavljanjem v priljubljeni oddaji pa si seveda obetata tudi lepo reklamo.

Kljub imenu je oddaja bolj kot pravim popotnikom namenjena gledalcem, ki so podobni zapečkarju Ayoadeju, njen glavni čar pa je interakcija duhovitega voditelja s podobno zabavnimi in le malo bolj pustolovskimi sopotniki. Pomaga, da so to komiki in igralci, večinoma Ayoadejevi rojaki z Otoka, da se z vsemi se pozna že od prej in da se pred kamerami z njimi dobro ujame. Voditelj in sopotniki se spodbujajo, prijateljsko pričkajo in se družno čudijo čudesom, ki jih ponuja svet, Ayoade pa v vlogi bolj zadržanega in na eksperimentiranje manj pripravljenega partnerja redno zbada svoje sopotnike, ki so za dober televizijski trenutek pripravljeni narediti več kot on. Pravi popotnik je prej komedija kot pa popotniška oddaja – občasno je informativna, a gledalca želi predvsem zabavati.