GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Škotski Celtic priznal, da se zanima za Šporarja: Slovaki bi ga prodali za sedem milijonov

Deli na:
Škotski Celtic priznal, da se zanima za Šporarja: Slovaki bi ga prodali za sedem milijonov

Foto: Profimedia

Škotski nogometni velikan Celtic iz Glasgowa je potrdil interes za nakup slovenskega napadalca Andraža Šporarja, a je zanikal ugibanja, da je Slovanu iz Bratislave že poslal prestopno ponudbo, poroča spletni portal britanske radiotelevizije BBC. Predsednik Slovana je medtem dejal, da so za Šporarja zainteresirani številni klubi.

Informacijo o interesu Celtica za Šporarja je uradno potrdil trener zeleno-belih Neil Lennon. "Je eden od možnih prestopnih tarč," je po poročanju BBC povedal Lennon, ki v zimskem prestopnem roku išče okrepitve v konici napada.

Ob tem je zanikal poročanja, da je škotski prvoligaš Slovanu iz Bratislave že poslal ponudbo za 25-letnega slovenskega napadalca. To je pred dnevi dejal predsednik Slovana Ivan Kmotrnik, ki je ob tem sporočil, da Slovan pričakuje več kot šest milijonov angleških funtov (sedem milijonov evrov) za Šporarja.

Številne govorice v zadnjih dneh o Šporarjevem odhodu iz slovaške prestolnice so z besedami Kmotrnika in Lennona postale veliko bolj oprijemljive. Vse bolj se tako postavlja vprašanje, kje bo slovenski reprezentant nadaljeval kariero po zimskem prestopnem roku.

Kmotrnik je v izjavi za spletno stran Slovana pred tem dejal, da je glede Šporarja v stiku tudi s številnimi klubi. "Obstaja interes tudi drugih velikih klubov iz Francije, Španije, Italije, Portugalske in Belgije," je povedal.

A slovaškemu prvaku se po njegovih besedah prav tako ne mudi prodati Šporarja, s petimi zadetki drugega strelca skupinskega dela evropske lige, saj Slovan v januarju pričakuje še več ponudb.

Šporar je k slovaškim prvakom prestopil januarja 2018 iz Basla in ima veljavno pogodbo do junija 2023.