Hajni Blagne Dobra karma

Mlajši brat Helene Blagne že 40 let živi ...

I-rosvita pesek-pl004 Svet24.si

Morda pa je še čas za streznitev in lepše ...

ivan zidar pl Reporter.si

Vojna zakoncev Zidar (2.): Osebni stečaj Ivana ...

Janša in Pivec Svet24.si

Političarke, ki jih odnaša kljub zaupanju ...

Screenshot 2020-04-14 at 13.53.29 Necenzurirano

Ne STA, Urbanija pretaka javni denar v zasebne ...

žiga-deršek Njena.si

Žiga Deršek (MasterChef) zaročen, a se s tem ne...

pesem Njena.si

Peter Poles se vrača

Magazin

Škandalozno "papeževo" všečkanje razgaljene Brazilke na tarči vatikanskih preiskovalcev

Deli na:
Škandalozno "papeževo" všečkanje razgaljene Brazilke na tarči vatikanskih preiskovalcev

Papež je glede na video všečkal fotografijo Brazilke iz začetka oktobra, na kateri je manekenka slikana od zadaj, zdi pa se, da je brez spodnjih hlačk. - Foto: Instagram (osebni profil)

Iz Vatikana so danes sporočili, da preiskujejo incident, v katerem je nekdo prek uradnega profila papeža Frančiška na Instagramu všečkal fotografijo pomanjkljivo oblečene brazilske manekenke. V Vatikanu so prepričani, da všeček ni prišel iz Svetega sedeža, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Brazilska manekenka Natalia Garibotto je nedavno objavila posnetek na Twitterju, v katerem prikazuje, kako je dobila všeček s papeževega profila. "Vsaj šla bom v nebesa," je zapisala zraven.

Papež je glede na video všečkal fotografijo Brazilke iz začetka oktobra, na kateri je manekenka slikana od zadaj, zdi pa se, da je brez spodnjih hlačk. Všeček s provokativne fotografije so medtem odstranili.

"Kakor vemo, všeček ni prišel iz Svetega sedeža. Trenutno preiskujejo zadevo v tesnem sodelovanju s pristojno pisarno Instagrama," so sporočili iz Vatikana.

Profil papeža Frančiška so na Instagramu odprli marca 2016 in ima 7,4 milijona sledilcev. Ob zagonu so napovedali, da bo profil urejal oddelek za družbena omrežja v okviru sekretariata za komunikacije.

Loading...