viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

doncic 2 Ekipa24.si

Dončić navdušen! Dobil svoj Nascar dirkalnik, ...

Valter Kramar, Mojca Mavec, Ratatujci 1png Njena.si

Mojca Mavec zdaj z bivšim možem Ane Roš

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Sinead O'Connor si bo spremenila ime

Deli na:
Sinead O'Connor si bo spremenila ime

Sinead O'Connor - Foto: Profimedia

Irska pevka Sinead O'Connor je pred mesecem dni z izpovedjo na Facebooku pošteno prestrašila javnost, saj je opazno obupana povedala, da se vsak dan bori, da ostane živa.

Pevka, ki se je že večkrat spopadala z duševnimi motnjami, bo 12. septembra tudi gostja pri slavnem televizijskem psihologu dr. Philu.

Petdesetletna pevka je, kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, sama prosila dr. Phila, če lahko nastopi v njegovi priljubljeni oddaji in odprto spregovori o bolezni ter jo s tem destigmatizira. Kot je razvidno iz napovednika oddaje, je pevka povedala, da ima dovolj tega, da je obravnavana kot norica in žrtev zlorab v otroštvu.

Sinead O'Connor je dr. Philu zaupala, da jo je mama pretepala in spolno zlorabljala. Edina dobra stvar na moji mami je, da je mrtva, je povedala pevka. Ob tem je napovedala, da si bo spremenila ime. "Sinead O'Connor ni več, te osebe ni več," je povedala pevka, ki je svetovno slavo dosegla s pesmijo Nothing Compares 2 U.

Irska pevka je v svoji karieri večkrat razburjala javnost, najbolj, ko je v oddaji Saturday Night Live iz protesta proti otroškim zlorabam v Rimokatoliški cerkvi raztrgala sliko papeža Janeza Pavla II.