fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

denis-avdić-show, lea-sirk Svet24.si

VIDEO: Kako je Lea Sirk imitirala Denisa Avdića

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

merkur Dobra karma

Horoskop od 18. do 25. 11. 2019 : od Merkurja si ...

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

Magazin

Serija prehitela knjige: avtor "iger prestolov" zamuja z novo knjigo

Deli na:
Serija prehitela knjige: avtor "iger prestolov" zamuja z novo knjigo

Foto: Bobo

Avtor mega uspešnice o "igrah prestolov" George R. R. Martin je davi priznal, da je zamudil rok, po katerem bi moral do konca leta napisati šesto knjigo te fantazijske sage "Pesmi ledu in ognja" in da bo za to potreboval še nekaj mesecev, poročajo tuje tiskovne agencije.

"Vetrovi zime še niso končani," je nekaj po polnoči objavil na svojem blogu. "Razočarani ste in niste sami. Moji uredniki in založniki so razočarani, HBO je razočaran, moji agenti, tuji založniki in prevajalci so razočarani (...) vendar pa nihče ne more biti bolj razočaran od mene," je zapisal.

Martin je upal, da mu bo uspelo šesto knjigo iz priljubljene zbirke epskih fantazijskih romanov dokončati do konca lanskega leta, a je moral podobno kot že konec oktobra priznati, da bo potreboval še nekaj časa, predvidoma mesecev. Ni si sicer želel postavljati novih rokov, ker kot pravi, je zaradi tega samo pod stresom.

Priznal je, da se bo šesta sezona "Iger prestolov", televizijske serije mreže HBO, zagotovo začela predvajati prej, preden bo izšla nova knjiga. HBO sicer načrtuje premierno predvajanje prve epizode za začetek aprila.

Na vprašanje, ali bo torej televizijska serija pred knjigo, je Martin odgovoril dvoumno: "Morda. Da in ne." "Več let so bili bralci pred gledalci. Letos bo za nekaj stvari veljalo obratno. Kako boste to sprejeli ... hej, to je odvisno od vas," je še dejal.

loading...
Loading...