Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Magazin

Serija prehitela knjige: avtor "iger prestolov" zamuja z novo knjigo

Deli na:
Serija prehitela knjige: avtor "iger prestolov" zamuja z novo knjigo

Foto: Bobo

Avtor mega uspešnice o "igrah prestolov" George R. R. Martin je davi priznal, da je zamudil rok, po katerem bi moral do konca leta napisati šesto knjigo te fantazijske sage "Pesmi ledu in ognja" in da bo za to potreboval še nekaj mesecev, poročajo tuje tiskovne agencije.

"Vetrovi zime še niso končani," je nekaj po polnoči objavil na svojem blogu. "Razočarani ste in niste sami. Moji uredniki in založniki so razočarani, HBO je razočaran, moji agenti, tuji založniki in prevajalci so razočarani (...) vendar pa nihče ne more biti bolj razočaran od mene," je zapisal.

Martin je upal, da mu bo uspelo šesto knjigo iz priljubljene zbirke epskih fantazijskih romanov dokončati do konca lanskega leta, a je moral podobno kot že konec oktobra priznati, da bo potreboval še nekaj časa, predvidoma mesecev. Ni si sicer želel postavljati novih rokov, ker kot pravi, je zaradi tega samo pod stresom.

Priznal je, da se bo šesta sezona "Iger prestolov", televizijske serije mreže HBO, zagotovo začela predvajati prej, preden bo izšla nova knjiga. HBO sicer načrtuje premierno predvajanje prve epizode za začetek aprila.

Na vprašanje, ali bo torej televizijska serija pred knjigo, je Martin odgovoril dvoumno: "Morda. Da in ne." "Več let so bili bralci pred gledalci. Letos bo za nekaj stvari veljalo obratno. Kako boste to sprejeli ... hej, to je odvisno od vas," je še dejal.

loading...
Loading...