Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Selena Gomez se vrača z novo skladbo

Deli na:
Selena Gomez se vrača z novo skladbo

Foto: Getty Images

Igralka in pevka Selena Gomez, ki si je letos zaradi anksioznih motenj vzela nekaj odmora, se v prihodnjem letu po pisanju portala MTV News vrača na glasbeno sceno z novo skladbo.

Mehiška zvezdnica Paulina Rubio je namreč v intervjuju za špansko revijo Vanidades razkrila, da bo prihodnje leto izdala album, pri katerem sodeluje tudi Selena Gomez.

V skladbah novega albuma, ki bo sledil zadnjemu iz leta 2011, bo Paulina Rubio uporabila bolj električni pristop ter več žanrov, vse z namenom, da bi bila glasba plesna, je povedala v omenjenem intervjuju.

Kot piše portal MTV News, je bilo tako pevkino povabilo Seleni Gomez in didžeju Snaku izbira idealnih partnerjev za plesne ritme. Obenem bo bodo s tem potolaženi oboževalci Selene Gomez, ki komaj čakajo, da se vrne na sceno.

Štiriindvajsetletna zvezdnica si je namreč letos poleti zaradi paničnih izpadov in anksioznih motenj, ki jih pripisuje svoji avtoimunski bolezni - sistemskemu eritematoznemu lupusu - vzela nekaj odmora. Ob tem ni navedla, koliko časa bo počitek trajal.

Pevka je zaradi omenjene diagnoze odpovedala že koncerte leta 2013, leta 2014 pa se je začela zdraviti, med drugim s pomočjo kemoterapije.