supercelicna nevihta Svet24.si

Na Štajerskem toča s premerom 10 centimetrov, ...

prometna-nesreča, avto Svet24.si

Foto: V Radečah z avtom s ceste in na streho

1 Necenzurirano

Zakaj nas desnica straši, da je Ljubljana nevarna

urska klakocar zupancic ss2 Reporter.si

Jelka Godec rada provocira, Urška Klakočar ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Hahaha! Pogačar objavil zmagoslavno fotografijo, ...

Žan Videc, Martina Revija Stop

V zakulisju MMS

poroka rupnik Ekipa24.si

Sanjska poroka slovenskega športnika, na njej pa ...

Magazin

Saška iz skupine Skater: Pri 30-ih sem pustila fanta in zaživela

Deli na:
Saška iz skupine Skater: Pri 30-ih sem pustila fanta in zaživela

Lea Mederal Gams in Saška Smodej iz skupine Skater - Foto: Lea Mederal Gams

Laško Gremo v hribe 8. junija na Boču: skupina Skater, Natalija Verboten in ansambel Petan.

Lea Mederal Gams je tokrat povabila na potep Saško Smodej iz skupine Skater.

Skupina Skater rada zabava ljudi, imajo veliko pesmi in besedil, ki so malo dvoumna. "Zato, da dajo ljudem mislit,", je pojasnila Saška in povedala, da jih ljudje največ sprašujejo o tem, kaj pomeni "ta mala" in kdo je "ta mala", v pesmi Ta tamala, a Saška se izgovarja, da ona tega ne ve, naj vprašajo Sašo Lendero, ki je napisala besedilo te pesmi.

Pa, odkar so izdali pesem Policaj, ji mnogo ljudi, no, najverjetneje moških, piše, da bi ji radi zvezali roke. Hm, le zakaj?

Saška je v hrib kar malo sopihala, kljub zavidljivi postavi, pravi, da ima rajši ravnino. A vseeno se ni predala in je prisopihala na Boč. No, ne čisto na vrh, ampak do koče na Boču.

V svojem avtu, je povedala, prevaža vse: od nahrbtnikov za v hribe do čevljev s petko za nastope.

Saška pravi, da je začela živeti šele po tridesetem. Najprej je poskrbela za stvari, za katere so ji govorili, da so pomembne: za šolo in službo in fanta, a pri 30ih ga je pustila in zaživela. Vprašala se je, kaj si v resnici želi, kaj pravzaprav hoče. Spoznala je Vero Šolinc in ona jo je uvedla v skupino Skater. Zdaj počne stvari, ki si jih je zares želela. Menda je že v OŠ izjavila, da bo pevka, tako ji je povedala sošolka, Saška se tega ne spomni. S številko 4 pri letih se je kar težko sprijaznila.

Lea in Saška nista šli čisto do vrha, ker sta bili prepočasni, Saška je imela še druge obveznosti, zato sta šli le do koče na Boču, kjer bo 8.junija prireditev Laško Gremo v hribe.

Saška je nočni ptič, spat hodi ob treh, štirih zjutraj, vstaja ob 12. uri. Najrajši se sprehaja s kužki. Tudi na Boč jo je spremljal eden od njih, Skati. Doma ima 8 kužkov in eno muco: "Skrbim za njih, živim za njih, diham za njih", se je raznežila Saška. Kužki imajo svojo sobo, doma imajo tudi pasji salon.

Najrajši ima ocvrta piščančja bedra. A se ji to na srečo ne pozna, ker včasih pozabi jesti. Najbolj ne mara likanja, zato kupuje oblačila, ki se ne mečkajo.

V Planinskem domu na Boču je bila prvič, bo pa zagotovo še prišla in sicer v soboto, 8. junija, ko bo tam prireditev Laško Gremo v hribe. Pridite tudi vi in rajajte skupaj s skupino Skater, Natalijo Verboten in ansamblom Pogum!

Manjkali pa seveda ne bodo niti Gregor Janežič, Nina Cestnik Pavlič in Dean Windisch, dogodek pa bodo obiskali in popestrili tudi mnogi drugi voditelji Aktuala in Veseljaka.