nepremičnine, stanovanje, soba, hiša Svet24.si

V centru Ljubljane se prodaja soba za 83.000 evrov...

boj_1 Svet24.si

Boj velikanov za oblast

410167490_683711440538299_444785036928894066_n Necenzurirano

Divji zahod v zdravstvu: čiščenje krvi za 5.000...

fajon leyen golob pl Reporter.si

Ozadje odstopa Tomaža Vesela: kdo je torpediral ...

Đoković Del Potro Ekipa

Velik športnik, velik človek: Đoković uslišal...

Samanta in Mate Njena.si

Ljubezen na vasi: Kmet nove sezone očaran nad ...

Primož Roglič Ekipa

Hude obtožbe na račun Rogličevih šefov: Silili...

Magazin

Sanjska poroka v poročni dvorani La Vie

Deli na:
Sanjska poroka v poročni dvorani La Vie

Zmagovalni par se bo poročil v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki.

Par, ki bo zmagal v resničnostnem šovu Last minute sanjska poroka na Aktual TV, se bo v soboto, 26.oktobra poročil v prečudoviti poročni dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki. Par bo dobil, tako rekoč, »poroko na ključ«. Sanjska poroka bo sanjska tudi zato, ker se bodo v dvorani La Vie posebej potrudili za mladoporočenca. To je namreč ena bolj prestižnih poročnih dvoran v Sloveniji, v prečudovitem okolju Kostanjevice na Krki, v najmanjši občini v Sloveniji.

Na poroko bo zmagovalni par lahko povabil kar okroglih sto svatov. Par bo dobil prelep poročni obred, okrašeno dvorano s cvetjem in drugo pestro dekoracijo, poskrbeli bodo celo za plesnega učitelja, da par v prve trenutke zakona ne bo zaplesal nepripravljen. Nevesta bo dobila poročno obleko, prav tako ženin. Imela bosta organizatorja poroke, ki mu bosta lahko zaupala svoje najbolj skrite želje. Na slavju ju bo čakala torta, hrana in pijača (za katero bo poskrbel Hotel Dolenj'c) prstani, fotografi, snemalci. Čakala ju bo tudi glasbena skupina.

Skratka, v dvorani La Vie bodo poskrbeli za vse, saj imajo številne izkušnje s porokami, ki se odvijajo pri njih. V zadovoljstvo vseh. Pri poroki našega, Aktualovega para, para iz resničnostnega šova Last minute sanjska poroka, bodo seveda zraven še novinarji in televizijske kamere, da zabeležimo vse vzdušje in vso ljubezen, ki bo takrat v tej prelepi poročni dvorani. La Vie v Kostanjevici na Krki.